Θέμα με Φορτούνη στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Φορτούνης έμεινε εκτός αποστολής με την Άρσεναλ για εξωαγωνιστικούς λόγους, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε στην… σέντρα τον Έλληνα παίκτη στην συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με τους «Κανονιέρηδες».

Για τις απουσίες των Σεμέδο, Σουντανί και Φορτούνη σημείωσε: «Έχουμε τρεις απουσίες. Δύο από ανάγκη και μία από απόφαση. Έχουμε εκπλήξει με τις δυνατότητές μας. Στην φετινή περιπέτειά μας κάναμε την έκπληξη πολλές φορές. Δείξαμε ότι το θέλουμε πολύ. Έχουμε πίστη μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται εδώ έχουν αφομοιώσει το παιχνίδι μας και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

Για τον Φορτούνη: «Κανένας δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό. Αύριο παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε πετύχει πολλά και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Οι φίλαθλοι μας αξίζουν τα καλύτερα. Αύριο θα είναι πολλοί φίλαθλοι και έχουμε σκοπό όσοι είμαστε εδώ να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα. Όπως κάναμε μέχρι τώρα».