Θα υποδεχθεί με…χαρά την FIFA!

Το θέμα έχει το sdna.gr: Ο Σταύρος Κοντονής πήρε στα χέρια του την επιστολή της FIFA και απαντάει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με… ΣτΕ και νέα επιστολή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA η επιστολή της FIFA εστιάζει στα οικονομικά προβλήματα που προκαλεί στην ΕΠΟ η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας. Και σημειώνει ότι το timing της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού είναι τέτοιο που ανατρέπει τα δεδομένα και δημιουργεί πρόβλημα στην ΕΠΟ και τους χορηγούς με τους οποίους είχε συμφωνήσει.

Σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις του Σταύρου Κοντονή από το περιβάλλον του Υφυπουργού Αθλητισμού βγαίνει ηρεμία και ψυχραιμία. Συντάσσεται, πάντως, μία επιστολή που θα σταλεί αύριο στη FIFA, στην οποία θα αναφέρεται ότι «θα τους υποδεχθεί με χαρά» για να τους εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην ματαίωση της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ο Κοντονής θα ενημερώσει τη FIFA πως εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), όπου θυμίζουμε ότι έχει προσφύγει η ΕΠΟ για την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού. Όπως τονίζουν από το περιβάλλον του Κοντονή από την στιγμή που η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη ο ίδιος δεν μπορεί να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση και θα πρέπει να περιμένει την σχετική απόφαση.
Επίσης σημειώνεται από το περιβάλλον του Υφυπουργού Αθλητισμού ότι τα φλέγοντα θέματα είναι τα εσωτερικά, τα οποία «τρέχουν» και τα οποία ο Σταύρος Κοντονής θα έχει τη δυνατότητα να τα συζητήσει με τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.