Κακό παιδί και… τουρίστας

29

Όταν μια ομάδα λύνει το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή, πάντα τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται “κάθε επιτυχία στην καριέρα του”.

Αυτό δεν ισχύει για την ΠΑΕ Παναχαϊκή, που συνήθως βγάζει τις καλύτερες ανακοινώσεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Αλέξη Κούγια έλυσε σήμερα το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή της και για κατευόδιο, τον έκανε “μία χόρτα”!

Διαβάστε την επική ανακοίνωση της Παναχαϊκής για τον ποδοσφαιριστή, που φεύγει, αλλά και για την προσπάθεια του Κούγια να λύσει την παρεξήγηση με τον Δήμαρχο Τζουμέρκων, επειδή πήρε έναν παίκτη από ομάδα της Άρτας…

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στράτο Χίντζιδη. Ο Στράτος Χιντζίδης είχε υπογράψει 1,5 έτους συμβόλαιο με την ομάδα μας αγωνίσθηκε σε 12 αγώνες και δυστυχώς δεν επαλήθευσε τις προσδοκίες μας.

Παρά το ότι η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή με ενέργειες του προέδρου της Αλέξη Κούγια τον μετέθεσε στη Πάτρα όπου και έκανε διακοπές από την ημέρα παρουσίας του στο στρατό μέχρι και σήμερα, όταν η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή τον παρακάλεσε να λύσει το συμβόλαιό του μετά την απόκτηση από τον Πανιώνιο του νεαρού Κουτσοχρήστου που αγωνίζεται στην ίδια θέση, αυτός ενώ ήταν εντελώς εξοφλημένος μέχρι και το τελευταίο ευρώ έκανε προσφυγή διεκδικώντας το πριμ συμμετοχών που είχε.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή με ανακούφιση λύνει το συμβόλαιο ενός από τα χειρότερα παιδιά τα οποία πέρασαν από το ρόστερ της.

Παρεξήγηση χωρίς λόγο δημιουργήθηκε με τον Αλέξιο Κούγια και τον πρόεδρο της Α.Ε. Καραϊσκάκης και δήμαρχο Τζουμέρκων Αντώνη Δράκο σχετικά με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σκερλετίδη Βασίλη.

Ο ποδοσφαιριστής είχε ενημερώσει ότι είχε λύσει το συμβόλαιο με την ομάδα του Α.Ε. Καραϊσκάκης και γι’ αυτό υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4 ετών με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή σέβεται απολύτως τον εκλεκτό πρόεδρο της Α.Ε. Καραϊσκάκης καθώς και την ομάδα Α.Ε. Καραϊσκάκης και σήμερα θα επικοινωνήσει ο κ. Κούγιας με τον κ. Δράκο, δήμαρχο Τζουμέρκων, για να λυθεί η παρεξήγηση.

Ουδεμία σχέση έχει η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν για έναν νεαρό αναπληρωματικό τερματοφύλακα του Πιερικού ονόματι Πατσιογεώργο»