Καλεί τους Τούρκους στη… γλώσσα τους!

Το ποδόσφαιρο μπορεί να μην ενώνει τους λαούς, τους βοηθά, ωστόσο, μερικές φορές να έρθουν πιο κοντά και να διαπιστώσουν αν σε ανθρώπινο επίπεδο, τελικά, έχουν ή όχι, πολλά πράγματα να χωρίσουν…

Μια καλή πρωτοβουλία πήρε η ομάδα της Καλλονής, η οποία εκμεταλλευόμενη τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Εθνικών, κάλεσε την… γειτονική Ακίσαρσπορ του Φάνη Γκέκα, για ένα φιλικό στην Μυτιλήνη.

Μάλιστα, η Καλλονή δεν κάλεσε μόνο την ομάδα, κάλεσε και τους Τούρκους φιλάθλους να πάρουν το καράβι, να περάσουν απέναντι και να δουν το φιλικό παιχνίδι, που θα γίνει αύριο Σάββατο στις 5.30μμ. Το εκπληκτικό είναι πως η Καλλονή τους ενημερώνει και για τα δρομολόγια των πλοίων(!) και φυσικά η ανακοίνωση είναι και στα τούρκικα!!!

Η ανακοίνωση της Καλλονής

Στα ελληνικά…

Το διεθνές φιλικό της ομάδας μας με την Ακίσαρσπορ θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης. Η αναμέτρηση αναμένεται να είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή ανάλογη εκείνης με την Ουντινέζε με πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους μας!

Οι Τούρκοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την παρουσία τους στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για το φιλικό παιχνίδι με την επίσκεψή τους στο νησί μας, γνωρίζοντας από κοντά μερικές από τις ομορφιές του τόπου μας! Το aelk.gr γνωστοποιεί τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που ισχύουν από και προς το Αιβαλί για τις 10 & 11/10

Παρασκευή 10.10.2014 Αιβαλί – Μυτιλήνη 18.00

Σάββατο 11.10.2014 Αιβαλί – Μυτιλήνη 09.00

Σάββατο 11.10.2014 Μυτιλήνη – Αιβαλί 21.00

Και στα τουρκικά…

11 Ekim Cumartesi günü saat 17:30’da Midilli Belediye Stadyumu’nda, Akhisar Belediyespor ile uluslararası bir hazırlık maçı gerçekleşecektir.

İki takım arasında oynanacak müsabakada,  taraftarlarımızı birçok süpriz bekleyip, Udinese ile oynanan hazırlık maçına benzer bir şekilde kutlama olacaktır.

Türkiye’den gelecek taraftarlar, Belediye Stadında oynanacak maçı izlemelerinin yanısıra Adamızın güzelliklerini de yakından tanıma fırsatı bulacaklardır.

Maç tarihine uygun Ayvalık-Midilli feribot seferleri aşağıdaki şekilde yer almaktadır;

10.10.2014 Cuma,  Ayvalık-Midilli 18.00

11.10.2014 Cumartesi, Ayvalık-Midilli 09.00

11.10.2014 Cumartesi, Midilli-Ayvalık 21.00