Κανείς πάνω από την ομάδα

33

Το πειθαρχικό παράπτωμα του Χουάντερσον, που μίλησε άσχημα στον Παπαδόπουλο, όταν του έκανε μια παρατήρηση στην προπόνηση στο Καρπενήσι, μάλλον δεν θα περάσει έτσι.

«Πάρα πολύ με στενοχώρησε το περιστατικό με το Χουάντερσον. Πέρυσι δεν έπαιζε και ήθελε να φύγει. Φέτος τον έκανα αρχηγό. Τον έπεισα να μείνει επί μια εβδομάδα και πήρε όλα τα χρήματα που του όφειλε από πέρυσι ο Ηρακλής. Μπορεί να τον αγαπάω αλλά δεν βάζω κανέναν πάνω από την ομάδα. Είχε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή αλλά δεν το έκανε. Είναι θέμα της διοίκησης για το τι απόφαση θα πάρει για την τιμωρία. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα και κανείς δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει. Είναι δουλευταράς, του αρέσει η προπόνηση και η ένταση της στιγμής αλλά στη Θεσσαλονίκη θα λυθεί το θέμα», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος, φεύγοντας από το Καρπενήσι κι επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα…

Το γεγονός ότι δεν μπήκε στη διαδικασία να ζητήσει έστω μια συγγνώμη είναι επιβαρυντικό για τον Χουάντερσον, που θα περιμένει να μάθει την απόφαση της διοίκησης.