«Καταργείται η έννοια της δικαιοσύνης»

73

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις της επίσημης ΑΕΚ για την μη τιμωρία-σκάνδαλο του Ολυμπιακού, για τα όσα έγιναν στον αγώνα του Ολυμπιακού  στην Πάτρα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, έγραψε στο Facebook αναφορικά με την υπόθεση.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε στο Facebook: 

«Αφήνουμε στην άκρη τα πραγματικά περιστατικά κάθε υπόθεσης που ο καθένας μπορεί να τα βλέπει όπως θέλει, αφήνουμε στην άκρη τη συζήτηση περί προβοκατόρων ή αναρχικών ή εξωγήινων που επίσης ο καθένας μπορεί να το βλέπει όπως θέλει, αφήνουμε στην άκρη τις διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα που δεν είναι απλές για να χρήζουν αυτόματης ερμηνείας, αφήνουμε στην άκρη τις όποιες θεωρίες συνωμοσιολογίας που ο καθένας μπορεί με ευκολία, με κραυγές, ακόμα και με ανέξοδες και βαρύτατες κατηγορίες να υποστηρίξει μένοντας και ατιμώρητος και να πάμε σε κάτι απλό και χειροπιαστό.

Από τη στιγμή που στο σκεπτικό της απόφασης για τα γεγονότα της Πάτρας οι ρίψεις αντικειμένων προς την Αστυνομία δεν θεωρούνται βιαιοπραγίες, ενώ αυτό ακριβώς ήταν το καθοριστικό νομικά σημείο που προκάλεσε το -3 και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων στην ΑΕΚ, τότε το θέμα δεν έγκειται στο αν απλώς και μόνο αδικήθηκε η ΑΕΚ με μία απόφαση που σε καθοριστικό σημείο μπορεί και να προκάλεσε καθοριστικό πλήγμα στην προσπάθειά της να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Το θέμα έχει να κάνει με τη συνολική απονομή δικαιοσύνης στο τρέχον ελληνικό πρωτάθλημα. Η πιο σωστά αν υπάρχει απονομή δικαιοσύνης. Η αν έχει καταλυθεί η έννοια της απονομής δικαιοσύνης με παραβίαση των ορίων για τον χαρακτηρισμό της κάθε πράξης. Γιατί αυτά δεν μπορούν να μετακινούνται ανάλογα με την υπόθεση…

Σε αυτό το ενδεχόμενο καταργείται η έννοια της απονομής δικαιοσύνης. Δεν γίνεται στο ίδιο ακριβώς θέμα η δικαστική κρίση να είναι διαφορετική! Δεν γίνεται να στέκουν και οι δύο αποφάσεις! Κάποια από τις δύο είναι μαθηματικά, αλλά και νομικά αυταπόδεικτο ότι πάσχει…».