Μασούντ: «Ο Πανιώνιος μας πίεσε να παίξουμε»

73

Σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «El Pais«, ο Σοτζέι Μασούντ αναφέρεται στην πίεση που άσκησε σε αυτόν και τον τον Χατζισαφί ο Πανιώνιος, ώστε να αγωνιστούν κόντρα στην Μακάμπι, κάτι που τον κρατά εκτός της εθνικής ομάδας του Ιράν και δηλώνει ότι θέλει πολύ να επιστρέψει σε αυτήν.

Αναλυτικά: «Ο Πανιώνιος γνώριζε ότι υπάρχει νόμος στο Ιράν, βάσει του οποίου δεν μπορούσα να παίξω κόντρα σε ομάδες του Ισραήλ, αλλά μας πίεσαν. Πίστευαν ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα απλά αν δεν παίζαμε τστο πρώτο παιχνίδι στο Ισράηλ.

Στο Τελ Αβίβ χάσαμε 2-0 (σ.σ. στο κείμενο της ισπανικής εφημερίδας αναφέρεται σκορ 2-0, αν και οι κυανέρυθροι» είχαν ηττηθεί με 1-0 στη Νετάνια) και στη ρεβάνς μας είπε ο προπονητής ότι έπρεπε να παίξουμε: σε εμένα και στον άλλο Ιρανό που είχε η ομάδα, τον Εχσάν Χατζισαφί.

Όταν του είπαμε ότι ούτε σε αυτό το παιχνίδι μπορούμε να παίξουμε, μας απάντησε ότι αγωνιζόμαστε σε ελληνική ομάδα, που συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ. Εδώ δεν είναι η εθνική Ιράν, ήταν τα λόγια του.Αν δεν παίζαμε, θα ήταν χειρότερα.