Μιλιβόγεβιτς εκθειάζει και διαφημίζει Βίτορ

95

Το ενδιαφέρον των Σέρβων για τον Μιγκέλ Βίτορ έχει γίνει γνωστό από διάφορα δημοσιεύματα, ωστόσο ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς προχώρησε ένα βήμα παρακάτω.

Σε συνέντευξη του στην σερβική εφημερίδα Sport ο μέσος του Ο.Σ.Φ.Π εκθείασε τον Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα: «Παίξαμε αντίπαλοι τρεις φορές και για να είμαι ειλικρινής, ο Μιγκέλ Βίτορ είναι ένας από τους αντιπάλους που με την απόδοση του μου τράβηξε το βλέμμα.

Αν υπάρχει περίπτωση για τον Ερυθρό Αστέρα να τον πάρει, δεν πρέπει να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Αφού ταιριάζει με τα καυτά γήπεδα εδώ, τότε δεν θα έχει πρόβλημα μαζί μας στον Ερυθρό Αστέρα. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πληρωθεί κάπως πιο ακριβά γιατί τελειώνει το συμβόλαιο του.».

Τέλος ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε τόσο για την συνέχεια της σεζόν, όσο και για την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα: «Κερδίσαμε στην Θεσσαλονίκη με 2-1, όμως το ματς διεκόπη λόγω επεισοδίων και μας το κατακύρωσαν με 3-0. Κερδίζοντας το πρωτάθλημα, ο βασικός μας στόχος επετεύχθηκε, όμως θέλουμε να πάρουμε και το κύπελλο, ώστε να κάνουμε το νταμπλ.

Δεν ξέρω τι σχεδιάζει το κλαμπ για το το ταξίδι μας στο Βελιγράδι. Σε ότι αφορά το μέλλον, ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα παίξει προκριματικούς γύρους για το Champions League, και για μένα θέλω με κάθε τρόπο να αποφύγουμε μία κλήρωση με τον Ερυθρό Αστέρα.