Μπάχαλο στο Δ.Σ. της Φούτμπολ Λίγκ

Tα χειρότερα φαίνονταν ότι θα έρθουν στην Ένωση Β’ Εθνικής, της Φούτμπολ λιγκ και δυστυχώς δεν αποφεύχθηκαν τη Δευτέρα (24/10).

Διαβάστε μερικά από τα όσα αναφέρει το a-sports.gr:

«Στο τελευταίο Δ.Σ. έγιναν πράγματα και… θάματα, πέρα από τις παραιτήσεις Σφακιανάκη, Λυχναρά και την εκλογή Λεουτσάκου (α’ αντιπρόεδρος που πλέον εκτελεί χρέη προέδρου), Γιαννόπουλου ή την προτροπή σε συνέχεια της πρότασης Γιαλιά από το προηγούμενο Δ.Σ. Δηλαδή το: «Δώστε από 5.000 ευρώ ή και παραπάνω όσοι πρόεδροι είστε σε καλύτερη οικονομική κατάσταση για τα λειτουργικά έξοδα της διοργανώτριας και τους υπαλλήλους και θα τα πάρετε μετά, έτσι για το δικό μας καλό, για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα», που είπε ο Λεουτσάκος.

Η κατάσταση ξέφυγε και ούτε λίγο ούτε πολύ έπεσε ξύλο!

Το κακό έγινε όταν κουβέντα στην κουβέντα ο Γιάννης Αβραντίνης τα έβαλε με τον Χρήστο Γιαλιά, εκείνος αντέδρασε, στη συνέχεια παρενέβη και ο γιος του δεύτερου Γιώργος και έγινε ο… κακός χαμός!

Οι διοικούντες τα Τρίκαλα «φόρτωσαν», κινήθηκαν προς τον τυπικά αντιπρόεδρο της Καλλιθέας και ακολούθησε πανδαιμόνιο με τις φωνές και τις βρισιές να ακούγονται όχι απλά στον 4ο όροφο, αλλά γενικότερα στην οδό Θεμιστοκλέους στο αριθμό 42, που εδρεύει η πρώην ΕΠΑΕ.

Έτσι, μέσα σε αυτό το θλιβερό σκηνικό, πετάχτηκαν νερά, έπεσαν σπρωξιές – ψιλές και ο αναβρασμός θύμιζε… αρένα, ώσπου οι ψυχραιμότεροι να δράσουν πυροσβεστικά, να υπάρξουν αλλαγές θέσεων στο τραπέζι των συνεδριάσεων και να ολοκληρωθεί κακήν κακώς το συμβούλιο.

Κι όμως αρχικά τίποτα δεν έδειχνε ότι θα υπήρχε τέτοια κατάληξη ειδικά ανάμεσα σε Γιαλιά και Αβραντίνη, οι οποίοι εδώ και καιρό είχαν συμμαχήσει για να φύγει από την προεδρία της διοργανώτριας της δεύτερης κατηγορίας ο Στέλιος Σφακιανάκης, όπως και το υπόλοιπο προεδρείο…

Μάλιστα, ο Χ. Γιαλιάς, πριν φτάσουμε στο επεισόδιο είχε τοποθετηθεί για το θέμα των αδειών της ΕΕΑ ως εξής: «Και αν κάποιες ομάδες δεν έχουν πάρει αδειοδότηση, να μην παίξουν όλες για συμπαράσταση…».

Ο νομικός σύμβουλος της πρώην ΕΠΑΕ Αντώνης Βουγίδης με τη σειρά του υπογράμμισε αναφορικά με τα τυχόν εμπόδια της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού πώς: «Δεν μπορεί η ΕΕΑ να πει σε κάποια ομάδα να μην παίξει, απλά θα παραπέμψει το θέμα στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα…».

Ακολούθως ο Χ. Γιαλιάς συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, αλλά αυτή τη φορά έφερε και… παράδειγμα. «Κάποιες ομάδες μπορεί να έχουν πρόβλημα, μπορεί να είναι ας πούμε η Καλλιθέα…», είπε ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων και ο Αβραντίνης εξερράγη (οι πληροφορίες λένε ότι ο φάκελος της ομάδας του «Ελ Πάσο» έχει ελλείψεις και δεν αναμένεται να καταφέρει να πάρει αδειοδότηση από την ΕΕΑ).

«Αμάν πια, παράτα μας! Έχεις καταντήσει αηδία πια. Άντε γ… Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Το παίζεις ξερόλας και δεν αφήνεις να μιλήσει κανένας άλλος», φώναξε ο Αβραντίνης.

Ο Γ. Γιαλιάς τινάχθηκε από τη θέση του λέγοντας με τη σειρά του: «Τον πατέρα μου βρίζεις, άντε γ… μ…» και εν συνεχεία εν μέσω ανταλλαγής «γαλλικών» υπήρξε… συνωστισμός από την πλευρά της τζαμαρίας όπως κοιτάει κάποιος το τραπέζι των συνεδριάσεων στην Ένωση Β’ Εθνικής».

Και βέβαια, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις στα επίσημα πρακτικά δεν… πέρασε (καταγράφτηκε) καν ο κακός χαμός με τον εκπρόσωπο του Κισσαμικού Άρη Λυχναρά να λέει την… παρόλα του μετά το τέλος του επεισοδίου. «Να ξέρετε, αν γραφτεί κάτι από τους δημοσιογράφους μπορούμε να κάνουμε μήνυση…», είπε και φυσικά τα λοιπά σχόλια περιττεύουν από μέρους μας».