Μύθοι και πραγματικότητες για Όλσεν

O Ρόμπιν Όλσεν έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι με την Καλλονή και ο κύβος ερρίφθη : Ο Σουηδός έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ. Ή μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα;

Ο Όλσεν πράγματι δεν υπολογίζονταν για να ξεκινήσει το παιχνίδι, καθώς ο Τούντορ είχε επιλέξει να ξεκινήσει με τον Μελίσσα. Από την ώρα που ο Σουηδός δεν θα ξεκινούσε, έπρεπε να μείνει εκτός αποστολής έτσι ώστε να μην κατέβει με 16 ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.

Στους αγώνες Κυπέλλου κάθε ομάδα πρέπει να δηλώνει στο φύλλο αγώνα δύο ποδοσφαιριστές που είναι κάτω των 19 χρονών…

Αναφέρει η προκήρυξη του Κυπέλλου

Άρθρο 9: Συμμετοχή ποδοσφαιριστών
Η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα, στη 18άδα για τις ομάδες της Α΄ και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας δύο (2) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των δεκαεννιά (19) ετών είναι υποχρεωτική, από την πρώτη φάση μέχρι και τον Τελικό Αγώνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των δηλούμενων ποδοσφαιριστών.
Για τον υπολογισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών θα λαμβάνεται υπόψη η 1η Ιανουαρίου του έτους γεννήσεώς τους. Για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 εντάσσονται στην κατηγορία αυτή οι γεννηθέντες από  01.01.1996 ( και όχι από 01.01.1997) και εντεύθεν.

Ο ένας νεαρός που θα δηλωθεί στο φύλλο αγώνα είναι ο Τάσος Δημητριάδης, ο δεύτερος θα είναι ο Σιαμπάνης, ο νεαρός τερματοφύλακας της Κ20.

Προκειμένου να μην αναγκαστεί να αφήσει άλλον ποδοσφαιριστή εκτός 18άδας, ο Τούντορ επέλεξε να αφήσει τον Όλσεν.

Ο αποκλεισμός του Όλσεν από την 18άδα, λοιπόν, δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ και δεν θα ξαναπαίξει.

Ο Τούντορ, βέβαια, φαίνεται πως είναι δυσαρεστημένος μαζί του, μετά και το γκολ που δέχτηκε από τον ΠΑΣ Γιάννενα και αποφάσισε να επαναφέρει στη θέση του βασικού τον Γλύκο, τώρα που επιστρέφει από τον τραυματισμό του.

Μέχρι νεωτερας βασικός θα είναι ο Γλύκος και ο Όλσεν θα είναι δεύτερος τερματοφύλακας. Σήμερα είναι τρίτος, λόγω του συγκεκριμένου όρου στην προκήρυξη του Κυπέλλου.

Βέβαια, αν στο μεσοδιάστημα ο Μελίσσας καταφέρει να τον προσπεράσει με τις εμφανίσεις του στην “ιεραρχία”, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, σ΄ αυτή τη φάση, πάντα, θέμα απόκτησης τερματοφύλακα δεν τίθεται και ο Τούντορ δεν έχει ζητήσει μεταγραφή σ΄ αυτή τη θέση, θεωρώντας πως είναι καλυμμένος.

Τα περί Βελλίδη, είναι στο πλαίσιο της γνωστής… πάσας που γίνεται τελευταία από τα Γιάννενα, που ψάχνουν ρευστό και προσπαθούν να δημιουργήσουν ενδιαφέρον είτε για τον Τσάβες, είτε για τον Καστοριανό τερματοφύλακα.