Νεύρα παντού κι αποβολές

46

Δεν ήταν καλά τα πράγματα από το ξεκίνημα του αγώνα χθες…

Το γρήγορο γκολ του Πανιωνίου, μόλις μετά από 68 δευτερόλεπτα αγώνα, έφερε εκνευρισμό στο γήπεδο, σε παίκτες, κόσμο, αλλά και στον πάγκο του ΠΑΟΚ, και στο 10′ ξέσπασαν όλοι, όταν ο Δελφάκης καταλόγισε το πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ προκλήθηκε ένας αναβρασμός, ο Λαγονίδης τα “έχωσε” στον διαιτητή και στον Λαμπρόπουλο, τον 4ο διαιτητή, με αποτέλεσμα, ο Δελφάκης να πάει στον πάγκο των γηπεδούχων και να τους ζητήσει να φύγει στα αποδυτήρια, αποβάλλοντάς τον.

Στον πάγκο υπάρχαν γενικώς νεύρα, κι ο Αναστασιάδης, αν και ο ίδιος διαφωνούσε με πολλές αποφάσεις των διαιτητών, γύρισε πολλές φορές πίσω του για να τους ζητήσει να ηρεμήσουν.

Το ίδιο έκανε και με τους παίκτες του, που διαμαρτύρονταν συνεχώς και μάλιστα χθες φορτώθηκαν με “ανόητες” κάρτες, που στην πορεία στοιχίζουν.

Γενικώς, υπήρχαν νεύρα χθες, τα νεύρα καμιά φορά (πολλές φορές, δηλαδή) είναι αποτέλεσμα του αισθήματος της αδυναμίας κι ο Αναστασιάδης είπε μετά το παιχνίδι ότι δεν του άρεσε καθόλου αυτή η κατάσταση, που συνήθως αποσυντονίζει τους παίκτες, και δεν τους αφήνει να έχουν καθαρό μυαλό.