Ξινίλα για τα…. γιατροσόφια

74

O Ράζβαν Ρατς πετάχτηκε μέχρι το Βελιγράδι για να επισκεφτεί την Μαριάνα Κοβάσεβιτς, γιατρό από την Σερβία, η οποία ειδικεύεται σε θεραπείες με την χρήση… πλακούντα αλόγου για να θεραπεύσει μυϊκά προβλήματα, ισχυριζόμενη ότι μία ώρα δικής της θεραπείας, αντιστοιχεί με… συμβατική θεραπεία μίας εβδομάδες…

Η επίσκεψη του Ρουμάνου στη Σερβία δεν διαψεύστηκε, και ο Άγγελος Αναστασιάδης βρήκε χθες την ευκαιρία να υπερασπιστεί το ιατρικό τημ του ΠΑΟΚ, και τον επικεφαλής του, Γιώργο Οικονομίδη, με μακρόχρονη εμπειρία σε τραυματισμούς αθλητών.

“Αυτά όλα δεν υπάρχουν. Εγώ στον ΠΑΟΚ έχω το καλύτερο ιατρικό τημ της Ελλάδας. Το καλύτερο, αυτό να το ξέρετε” είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να στηρίξει το ιατρικό τημ της ομάδας.

Ο Αναστασιάδης επισήμανε ότι ο Ρατς δεν ήταν έτοιμος να παίξει χθες και σημείωσε ότι δεν θα είναι έτοιμος ούτε για τον αγώνα της Ρουμανίας με την Βόρεια Ιρλανδία, στις 14 Νοεμβρίου.

Το ότι ο Ρουμάνος θέλησε να ακολουθήσει τα… γιατροσόφια δεν άρεσε στον ΠΑΟΚ, αν και στην Τούμπα αναγνωρίζουν πως είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του και την υγεία του, έστω κι αν θέλησε να ακολουθήσει μια εξεζητημένη θεραπεία με αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα.

Το ότι προσπάθησε να επανέλθει στα γήπεδα πιο γρήγορα από το προβλεπόμενο δείχνει ζήλο και διάθεση να παίξει, ωστόσο ο Αναστασιάδης έκρινε σκόπιμο (και καλά έκανε) να στηρίξει το ιατρικό τημ, το οποίο εμπιστεύεται σχεδόν 15 χρόνια.