Ξύλο στο Europe ONE – Τι λέει ο… θύτης

Δύο δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης ήρθαν στα χέρια στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού καναλιού, με το οποίο συνεργάζονται, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και ο “παθών” να πάει για προληπτικές εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Το ρεπορτάζ της… επόμενης μέρας είναι από το pamebala

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος που σύμφωνα με το ρεπορτάζ γρονθοκόπησε και έστειλε αιμόφυρτο τον συνάδελφο του Κώστα Σαμαρά στο Νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα όπως τόνισε στην σελίδα μας ουσιαστικά η συνάντηση ήταν τυχαία και δεν την προκάλεσε ο ίδιος ούτε πήγε με σκοπό να χτυπήσει τον συνάδελφο του.

Η εμφάνιση του στον σταθμό έγινε όπως μας τόνισε καθαρά στα πλαίσια των υποχρεώσεων του όσον αφορά την δική του εκπομπή που βγαίνει κάθε Κυριακή.

Ωστόσο όπως τόνισε επειδή ο κ. Σαμαράς του άνοιξε την πόρτα του ζήτησε με την ευκαιρία τον λόγο για όλα όσα τηλεφωνικά του είχε πει και που τον έθιξαν ως άνθρωπο και ως δημοσιογράφο.

Αιτία και αφορμή της τηλεφωνικής διένεξης ένα ασήμαντο περιστατικό και μια διαφωνία για έναν αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ.

Στην συνέχεια και αφού την ώρα που του ζήτησε τον λόγο ο Πέτρος Καραβίδας τον έπιασε από τον γιακά και τότε όπως μας τόνισε ο κ. Καραβιδας ο Κώστας Σαμαράς τον άρπαξε με τα δόντια του και τον δάγκωσε δυνατά με αποτέλεσμα να του ανοίξει τρύπες με τα δόντια του!

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια!!!

 

Ήταν όμως τόσο μεγάλο το σοκ και ο πόνος που η αντίδραση μου όπως μας είπε να τραβήξω το χέρι κατά λάθος τον βρήκα στην μύτη η οποία μάτωσε για λίγο.

Ήταν μια φυσιολογική αντίδραση από τον πόνο και όλα όσα ακούγονται για ξυλοδαρμό και μπουνιές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

Βαρεθήκαμε συνεχώς να λέμε δεν βαριέσαι και δεν πειράζει άσε τον Κωστάκη είναι χαζός κλπ. Ως ποτέ θα τον συγχωρούμε και θα τον αφήνουμε να μας προσβάλει και να μας βρίζει είτε από τα τηλέφωνα είτε από κοντά…

Αν είναι χαζός ας τον κλείσουν στο Δρομοκαΐτειο μαζί με την γυναίκα του Τσοχατζόπουλου να βρούμε την ησυχία μας!