Ο… ανεξάρτητος Βακάλης και ο Μελισσάνιδης!

Εαυτόν θιγμένο θεώρησε ο Νίκος Βακάλης, αναπληρωτή πρόεδρος της ομοσπονδίας, από τις τοποθετήσεις του προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, στην προηγούμενη Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Ο κ. Χούμπελ έκανε λόγο για εξαρτημένους συμβούλους στην ΕΠΟ που παίρνουν κατευθύνσεις από προέδρους. Θυμίζουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε., εννέα σύμβουλοι (εκ των 17) αντέδρασαν έντονα στην ανανέωση της συνεργασίας με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα και επτά εξ αυτών αποχώρησαν, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ να μιλά για… εξαρτημένους παράγοντες και να επιδεικνύει δημοσίευμα που υποστήριζε ότι οι αποχωρήσεις έγιναν κατ’ εντολή Μελισσανίδη!

Ο κ. Βακάλης λοιπόν παρεξηγήθηκε και ζήτησε στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, εξηγήσεις από τον κ. Χούμπελ, χρησιμοποιώντας δημοσιεύματα από σαιτ, ερυθρόλευκης προέλευσης. Προφανώς ο κ. Βακάλης, θεωρεί ότι είναι ανεξάρτητος. Η ξέρει τι είναι αλλά θέλει να λέει ότι είναι ανεξάρτητος.

Ο άνθρωπος που εκπροσωπεί την ΕΠΣ Σάμου αλλά διαμένει μόνιμα στην Αθήνα με έξοδα της ΕΠΟ, χωρίς να έχει αρμοδιότητες, εκτός βέβαια από το να ακολουθεί παντού την ΑΕΚ.

Ο κ. Βακάλης που θεωρεί τον εαυτό του ανεξάρτητο, εικονίζεται στην φωτογραφία μαζί με τον κ. Μητσόπουλο, τον κ. Αλσανίδη (πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ), το μέλος του Δ. Σ. της ΕΠΟ, Σταύρο Ψαρόπουλο (αποχώρησε επίσης από την προηγούμενη εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ), στην γιορτή του επίσης… ανεξάρτητου Παναγιώτη Δημητρίου, επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, που όλως τυχαίως, επίσης αποχώρησε από την προηγούμενη Ε. Ε.

Τυχαία επίσης η παρουσία στην εκδήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Θωμά Μητρόπουλου.

Για τόσο μεγάλη ανεξαρτησία μιλάμε!

πηγή:inpaok.com