Πανηγυρίζουν οι σύμμαχοι!

Το ότι ο Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν συμπλεύσει, υπό τον φόβο του ΠΑΟΚ, που με την δυναμική που έχει αναπτύξει, μάλλον φαντάζει επικίνδυνος για τα σχέδια τους.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός, από τότε που τα ΜΜΕ που θεωρούνται κοντά στον Ολυμπιακό και αυτά που είναι φιλικά προς τους «κιτρινόμαυρους» είχαν μια κοινή «γραμμή» κατά του Μέλο Περέιρα, προαναγγέλοντας ουσιαστικά ότι θα βάλουν «μπλόκο» στην ανανέωση της σύμβασης του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή.

Οι απεσταλμένοι της FIFA και της UEFA ωστόσο τους χάλασαν τα σχέδια, ανανεώνοντας την σύμβαση του Περέιρα.

Τώρα φαίνεται πως Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν συνασπιστεί και για το τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ!

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε ναι μεν την συμφωνία, ρίχνοντας το μπαλάκι της επικύρωσης της ωστόσο στην επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει, μετά της εκλογές της επερχόμενης Κυριακής.

Τα ΜΜΕ που θεωρούνται κοντά στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ξεκίνησαν το… πάρτι, χωρίς να κρατούν τα προσχήματα, ούτε στο ελάχιστο. Άλλωστε ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έκανε καταγγελίες επί καταγγελιών στον Άρειο Πάγο, για την συμφωνία των νταμπλούχων με την ΕΡΤ.

Απέδωσαν την εξέλιξη της μη οριστικής κατάληξης, στην κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη να εμπλακεί, ζητώντας το ίδιο συμβόλαιο (7,5 εκατομμύρια) με τον ΠΑΟΚ, ποντάροντας στο ότι η επόμενη κυβέρνηση θα ακυρώσει την συμφωνία του Δικεφάλου με την ΕΡΤ!

Είναι δεδομένο ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι το πως θα κάνουν ζημιά στον ΠΑΟΚ. Τόσο, που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κρατήσουν την συμμαχία τους στα σκοτάδια…