Πανηγυρίζουν… πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό!

Το πρωτάθλημα θα  καταλήξει πιθανότατα στον ΠΑΟΚ, που ζητάει μόλις ένα βαθμό τις τελευταίες δυο αγωνιστικές για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής.

Ο Ολυμπιακός μένει για δεύτερη χρονιά χωρίς τίτλο και η επικοινωνία του δουλεύει πυρετωδώς για να αναδείξει ότι καλό μπορεί να… βγει από μια τέτοια σεζόν.

Το αφήγημα της καλύτερης και πιο εντυπωσιακής  ομάδας στην Ελλάδα μπορεί να γκρεμίστηκε με πάταγο στην Τούμπα, αλλά εσχάτως έχει επιστρέψει δριμύτερη!

Μάλιστα βρέθηκαν επιπλέον τρόποι για να διανθιστεί, ούτως ώστε να γίνει πιο εύπεπτη η πανάξια επικράτηση του ΠΑΟΚ στην φετινή Super League.

Πλέον προβάλλεται η ειδική βαθμολογία του δεύτερου γύρου, στον οποίο υπογραμμίζεται μάλιστα ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι… άτυποι πρωταθλητές!

Παράλληλα παρουσιάζεται και η πρωτιά στα συνολικά εισιτήρια, κάνοντας άμεσους συσχετισμούς με αυτά του ΠΑΟΚ (χωρίς ωστόσο να αναφέρονται πουθενά οι χωρητικότητες Τούμπας και «Καραϊσκάκης»).

Ποιος ξέρει, ίσως τις επόμενες δυο εβδομάδες προκύψουν και άλλες στατιστικές κατηγορίες που θα παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό πρωταθλητή!