Πανόπουλος για… ηλίθιους και βλάκες

Η Ξάνθη έχασε χθες στην Λάρισα με 1-0 και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας, κάτι που προκάλεσε την δυσφορία του Χρήστου Πανόπουλου. H ομάδα της Θράκης την πάτησε, καθώς είχε χάσει και στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ κι έτσι έμεινε εκτός Κυπέλλου.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, που σήμανε και τον αποκλεισμό, ο Πανόπουλος ανέβασε την ακόλουθη δήλωση στο σάιτ της ΠΑΕ…

“Το να μη μιλάς δεν είναι αδυναμία, είναι επιλογή.

Ε λοιπόν, είναι ντροπή για μένα, για τον Προπονητή, για το Προπονητικό Τeam, και για τους Ποδοσφαιριστές οι άθλιες συνεχιζόμενες εμφανίσεις της ομάδας. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. ΚΑΜΜΙΑ!

Ας αφήσουμε το μπλα, μπλα ΟΛΟΙ, και τις δικαιολογίες και ας δούμε την αλήθεια, και η αλήθεια φαίνεται στο γήπεδο.

Ας ξυπνήσουν όσοι πρέπει να ξυπνήσουν, μην τους ξυπνήσουν άλλοι”.

Προφανώς κάτι δεν έγινε κατανοητό με την δήλωσή του, και λίγο αργότερα ο Πανόπουλος ανέβασε και… συμπληρωματική δήλωση, που ανέφερε τα εξής :

“Και επειδή σε μια ομάδα ανθρώπων μπορεί να υπάρχουν στόκοι, ηλίθιοι ή βλάκες, μπορεί να υπάρχουν κι ως εκ τούτου να συνεχίσουν να ξεστομίζουν την οποιαδήποτε δικαιολογία, έχω να τους πω το εξής: «Της κοντής της……., της φταίνε οι τρίχες.» Τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί κανένας για να ξεστομίσει την παραμικρή δικαιολογία, για να μην εκτεθεί κιόλας”.

Άγνωστο αν οι δηλώσεις έκαναν τη δουλειά τους…