Παράξενη δήλωση Κούγια

Συνήθως οι ομάδες παίρνουν ποδοσφαιριστές για να ενισχυθούν. Στην περίπτωση της Λάρισας, κατά δήλωση Κούγια, έγινε μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή όχι για αγωνιστικούς λόγους!

Στη συνέντευξη που έδωσε στο sportdog.gr o μεγαλομέτοχος της Λάρισας αναφέρθηκε και στον Μόρα και στην δική του απόφαση να τον απομακρύνει.

«Δική μου απόφαση αποτέλεσε η έλευσή του, δική μου απόφαση η αποχώρησή του. Τον έφερα όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για λόγους που είχαν σχέση με όσα συνέβαιναν στο Αγρίνιο εις βάρος του και τη διάθεσή μου να τον αποκαταστήσω λόγω των ψιθύρων που υπήρχαν στο Αγρίνιο. Έκανα λάθος και παραλίγο να το πληρώσω πολύ ακριβά. Χάσαμε την ηρεμία μας στα αποδυτήρια και αυτός ήταν ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση», είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον έμπειρο αμυντικό.

Ο Μόρας έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Παναιτωλικού στο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού (1-4), στη συνέχεια ο Μακης Χάβος τον άφηνε εκτός ομάδας και η διοίκηση τον απομάκρυνε.

O Κούγιας δεν αποκάλυψε για ποιο λόγο  θέλησε να αποκαταστήσει τον Μόρα και ίσως τοι έκανε επειδή ο Μόρας είναι Θεσσαλός…