«Ποτέ στην Εθνική ο προδότης»

737

Οι ποδοσφαιρικές  αρετές του Μάουρο Ικάρντι είναι μεγάλες καθώς πρόκειται για έναν δεινό σκορέρ, αλλά το γνωστό «παιχνίδι» που έπαιξε στον πρώην…κολλητό του Μάξι Λόπεζ φαίνεται ότι τον κυνηγά. 

Θυμίζουμε πως ο, αρχηγός της Ίντερ , που πρόσφατα υπέγραψε και το νέο του ηγεμονικό συμβόλαιο με τους Νερατζούρι, «έκλεψε» την γυναίκα του Μάξι Λόπες Γουάντα Νάρα,και πολλοί είναι αυτοί που δεν του το έχουν συγχωρέσει.

Ανάμεσα τους και κάποια στελέχη της Εθνικής Αργεντινής που φαίνεται ότι δεν θέλουν να τον δουν ούτε…ζωγραφιστό στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σύμφωνα μάλιστα με το «Fox Sports» ο σούπερ σταρ και αρχηγός των «Αλμπισελέστε», Λίο Μέσι έχει θέσει…βέτο ώστε να μην κληθεί ο συμπατριώτης του επιθετικός παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Ίντερ.

Η συζήτηση γύρω από το όνομα του Ικάρντι για την εθνική άνοιξε μετά την άσχημη πορεία της ομάδας στα προκριματικά του ερχόμενου Μουντιάλ, ενώ τις προηγούμενες μέρες και ο Ντιέγκο Μαραντόνα τοποθετήθηκε για την περίπτωση του, χαρακτηρίζοντας τον ούτε λίγο , ούτε πολύ, προδότη.