Που είναι ο κ. Αυγενάκης;

Εκκωφαντική είναι, ως τώρα, η σιωπή του Λευτέρη Αυγενάκη, για τα όσα δυσφημιστικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, διαδραματίστηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, που την προηγούμενη εβδομάδα έσπευσε να ψέξει ΠΑΟΚ και Άρη, για τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις μετά το μεταξύ τους ντέρμπι, τώρα λάμπει δια της απουσίας του, δημιουργώντας μεγάλες απορίες για την στάση που κρατάει.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο κ. Αυγενάκης δεν έχει τοποθετηθεί για την «μπούκα» και τον πιθανό εκφοβισμό των διαιτητών στο ΟΑΚΑ, που «λερώνει» την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος, αν αναλογιστεί κανείς ότι έγινε σε Ελβετό διαιτητή, υπό την ανοχή των εκπροσώπων της αστυνομίας που απλά παρακολουθούσαν.

Φυσικά, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που χρίζει επέμβασης από την πολιτεία. Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο η Ελλάδα είδε τον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού , Σάββα Θεοδωρίδη να κάνει τον καθιερωμένο μονόλογο του στην κάμερα της Nova.

Εκεί στράφηκε κυρίως κατά του αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα, τον οποίο και αποκάλεσε «νεκροθάφτη» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το άσχημο είναι ότι ο υφυπουργός αθλητισμού δείχνει, μέχρι στιγμής, ότι δεν συγκινείται από τα παραπάνω. Ίσως ασχοληθεί εκ νέου, όταν και αν κάποιο περιστατικό αφορά τον ΠΑΟΚ.