Προπαγάνδα, χειρίστου είδους!

379

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν τον τελευταίο και η επιθυμία ορισμένων να πλήξουν τον ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο, τους εκθέτει.

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιάννης Σαντοριναίος, φιλοξένησε τον… ειδικό σε θέματα ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Μάνο Σταραμόπουλο, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι “για την ΟΥΕΦΑ το γκολ του ήταν οφσάιντ”. Σε χρόνο ρεκόρ, η ΟΥΕΦΑ έβγαλε ανακοίνωση και ενημέρωσε ότι “ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, ποτέ δεν σχολιάζει διαιτητικές αποφάσεις”.

Στη συνέχεια, μας είπαν ότι “η ΦΙΦΑ θέλει σκληρές ποινές για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, αλλιώς έχει Grexit”. Σε συνέντευξη τύπου, που έδωσαν στην Αθήνα αξιωματούχοι της ΦΙΦΑ, είπαν με σαφήνεια ότι “εμείς δεν εισηγούμαστε ποινές”.

Σήμερα, υπήρχε δημοσίευμα, που ανέφερε ότι η επιθυμία της ΟΥΕΦΑ, όπως εκφράστηκε στην ΕΠΟ, είναι να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου με κόσμο στο ΟΑΚΑ. Η ΕΠΟ απάντησε με ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ εκφράστηκε τέτοια θέση από την ΟΥΕΦΑ.

Τα… fake news δίνουν και παίρνουν!

Όσοι ισχυρίζονται ότι έχουν πληροφόρηση από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ είναι φανερό ότι είτε χρησιμοποιούνται απ΄ αυτούς, που θέλουν να προκαλέσουν προβλήματα στον ΠΑΟΚ, είτε λένε ψέματα.

Το μόνο, που δεν μας έχουν πει μέχρι σήμερα, από την ώρα, που έχουν τέτοιες… πηγές, είναι τι λένε η ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ γι΄ αυτό το θέατρο, που παίζεται στη Λίγκα με τις αδειοδοτήσεις προκειμένου να μην υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός…