Προτάθηκε και πρώην… φυλακισμένος!

Ο Άρνεσεν ψάχνει έναν σέντερ φορ, οι προτάσεις πέφτουν βροχή και στο Βέλγιο λένε ότι ένας από τους παίκτες που τον απασχολεί είναι ο 28χρονος Ιλόμπε Εμ Μπόγιο της Γκένκ!

Γενικώς στο Βέλγιο ο Άρνεσεν έχει επαφές, άλλωστε ο πιο στενός του συνεργάτης στον χώρο των ατζέντηδων, ο Βλάντο Λέμιτς,, που φέρεται να έχει συμμετοχή στις μεταγραφές του Λέοβιτς και του Τσίμιροτ (τουλάχιστο) έχει ζήσει πολλά χρόνια στις Κάτω Χώρες και ακόμη και σήμερα η μόνιμη κατοικία του φέρεται να είναι στο Βέλγιο. Ο Λέμιτς είναι Σέρβος που γεννήθηκε στην Κροατία και φέρεται να είναι ο άνθρωπος που πρότεινε τον Τούντορ στον ΠΑΟΚ. Με τη χώρα έχει σχέση και ο πρώτος βοηθός του Τούντορ, ο Ιβάν Λέκο, ο οποίος ζούσε τα τελευταία 10 χρόνια στο Βέλγιο.

Επειδή, λοιπόν, υπάρχει αυτός ο σύνδεσμος με το Βέλγιο και τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ότι σενάριο προκύπτει από εκεί είναι προς… διερεύνηση.

Σε ότι αφορά τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστό, είναι σέντερ φορ, κατάγεται από το Κονγκό, ζει από μικρός στο Βέλγιο και έχει κάνει και φυλακή για απόπειρα βιασμού!

Στα εφηβικά του χρόνια ήταν μέλος μιας συμμορίας και στα 17 του μπήκε στη φυλακή. Παίζοντας στην ομάδα των φυλακισμένων τον είδαν σκάουτερ της Σαρλερουά, μόλις αποφυλακίστηκε τον πήραν στην ομάδα τους,

Από τη Σαρλερουά πήγε στην Κορτράικ, από εκεί στην Γάνδη όπου πέτυχε 37 γκολ σε δύο χρόνια και κλήθηκε στην Εθνική Βελγίου.

Το καλοκαίρι του 2013 είχε συμφωνηθεί η μεταγραφή του στην Γουέστ Χαμ, αλλά χάλασε όταν αντέδρασαν οι οπαδοί των “σφυριών”, λόγω του παρελθόντος του.

Αντί για την Αγγλία, πήγε στην Γκενκ, πέρσι είχε 8 γκολ και 5 ασίστ σε 19 παιχνίδια και φέτος δεν παίζει.

Στον Βέλγιο λένε ότι έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και είναι εναλλακτική επιλογή.