Πρωτότυπη διαμαρτυρία στην Καρδίτσα

44

Ανακοίνωση με την οποία καλούν τον κόσμο της Αναγέννησης να μείνει ενωμένος εξέδωσαν οι οργανωμένοι, Ultras Gate 3, που ετοιμάζουν κινήσεις διαμαρτυρίας για την κάρτα φιλάθλου.

Στην ανακοίνωση υπάρχει εκτεταμένη αναφορά στις ενέργειες που θα πραγματοποιήσουν οι οργανωμένοι το προσεχές διάστημα και αφορούν συμβολικές κινήσεις διαμαρτυρίας για την κάρτα οπαδού αλλά και το νέο νόμο του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Αναλυτικά:

«Παρά την ήττα που γνώρισε η ομάδα στα Χανιά συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά και ενωμένοι για το ματς του Σαββάτου με τον Αχαρναϊκό και το ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου.

Μετά από συναντήσεις που έγιναν μεταξύ των Συνδέσμων που συμμετέχουμε σχετικά με τις κινήσεις διαμαρτυρίας που θα γίνουν για την κάρτα οπαδού, αποφασίστηκαν μία σειρά από κοινές δράσεις για την επόμενη περίοδο, μέχρι τέλος Δεκέμβρη.

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στο ματς με τον Αχαρναϊκό στο Στάδιο θα μείνουμε έξω από το γήπεδο και θα μπούμε όλοι στο 15ο λεπτό ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο νόμο που πρόκειται να ισχύσει και στα γήπεδα της Β’ Εθνικής τη νέα σεζόν. Παράλληλα θα μοιραστεί κείμενο για την κάρτα φιλάθλου σε όλο τον κόσμο πριν τον αγώνα. Στην κερκίδα θα αναρτηθεί μόνο το πανό διαμαρτυρίας και κανένα άλλο σε όλον τον αγώνα. Σημείο συνάντησης δίπλα στο εκδοτήριο, έξω από το γήπεδο από νωρίς, όπου θα προπωλούνται εισιτήρια. Επίσης θα υπάρχουν μπρελόκ και αυτοκόλλητα διαθέσιμα και στα 2 σχέδια για όποιον ενδιαφέρεται.

ΥΓ: Οι εγγραφές μελών συνεχίζονται για τη χρονιά 2015-16. Είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων για να συνεχίσουμε να είμαστε δυνατοί και να συνεισφέρουμε ενεργά σε όλα τα θέματα. Τα έσοδα από τα μέλη θα αξιοποιούνται σε κινήσεις του συνδέσμου όπως οι όμορφες κερκίδες και προϊόντα, βοήθεια γενικότερα σε κοινωνικό επίπεδο αλλά και συνεισφορά στην ομάδα με αγορά διαρκείας και μετοχών στην αρχή της χρονιάς».

Πηγή : mikriliga