Πρόβλημα με τον… θείο Ολίσε

Προβλήματα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Εγκούτου Ολίσε.

O 34χρονος Νιγηριανός χαφ ζήτησε να φύγει από τους Πόντιους κι επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους, αλλά οι της Καλαμαριάς πιστεύουν ότι έχει βρει άλλη ομάδα.

Μάλιστα, χθες πήγε στα αποδυτήρια μέχρι κι ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Βασίλης Ανατολίτης, που παρόντος του Ολίσε τον “έδωσε” στους υπόλοιπους παίκτες.

“Ήθελε να πληρωθεί πριν από σας” είπε ο πρόεδρος της Καλαμαριάς, ο Ολίσε διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως δεν είναι έτσι, αλλά ο Διλμπέρης του έδωσε… ρεπό και του είπε ότι είναι ελεύθερος να φύγει γιατί, σε λίγο καιρό θα είναι αντίπαλος του Απόλλωνα.

Ο Νιγηριανός ζήτησε από την Παρασκευή να φύγει, αλλά οι Πόντιοι του ζήτησαν να υπογράψει ότι δεν θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, κάτι που δεν το δέχτηκε.

Ο Ολίσε, που είναι από το 2008 στην Ελλάδα κι έπαιξε κατά σειρά σε Πανθρακικό, Εργοτέλη, Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου, Πανηλειακό, κι από το καλοκαίρι στην Καλαμαριά.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Εγκούτου Ολίσε είναι θείος του Σέκου Ολίσε, που έπαιξε πέρσι στον ΠΑΟΚ!

Για την ακρίβεια, ο μεγάλος αδερφός του Εγκούτου, ο Σάντεϊ Ολίσε, που έκανε μεγάλη καριέρα, υιοθέτησε τον Σέκου, ο οποίος είναι Λιβεριανός και του έδωσε και το όνομα Ολίσε…