«Πόλεμος» εκτός ορίου πριν τον τελικό!

206

Ο τελικός μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα γίνει, ωστόσο οι δυο τους φαίνεται να παλεύουν για τον τίτλο της πιο σκληρής «διαρροής». 

Μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού με αναφορά για «παράνομη διοίκηση στην ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν με τους Πειραιώτες να ανταπαντάνε.

Πρώτα η πλευρά της ΑΕΚ τόνισε ότι: «Κανείς από τη διοίκηση της ΑΕΚ δεν είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα» για να έρθει η οργισμένη αντίδραση της πλευράς του Ολυμπιακού:

«Κανείς δεν ήταν τρόφιμος των φυλακών

Κανείς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ήταν τρόφιμος των φυλακών. Κανείς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει πληρώσει πρόστιμα εκατομμυρίων για λαθρεμπόριο ούτε έχει ανοιχτές υποθέσεις χρεών προς το Δημόσιο. Κανείς στον Ολυμπιακό δεν είναι σαν τον ”αόρατο” που ενώ δεν μπορεί να βάλει την υπογραφή του για να αγοράσει ένα παγωτό, αγόρασε με την παρέα του για ένα κομμάτι ψωμί τον ΟΠΑΠ ζημιώνοντας το ελληνικό Δημόσιο. Τέλος, κανείς στον Ολυμπιακό δεν έχει κάνει καθημερινή του ασχολία τις απειλές και τους τραμπουκισμούς».