Στον Ολυμπιακό αυτός που… έδιωξε ο Ρανιέρι!

302

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του  Γκιγιόμ Ζιλέ από την Ναντ. 

Στην Γαλλική ομάδα είναι προπονητής εδώ και λίγους μήνες ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος σύμφωνα με τον 33χρονο μέσο τον οδήγησε στην… έξοδο.

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον στην γραπτή δήλωση με την οποία αποχαιρέτησε τον Γαλλικό σύλλογο.

«Σας ενημερώνω ότι εγκαταλείπω την Ναντ για να μετεγγραφώ στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ευχαριστώ τον Ολυμπικό για την οικονομική προσπάθεια που κατέβαλλε για να πληρώσει για μία μεταγραφή ενός παίκτη στην ηλικία μου. Ευχαριστώ επίσης την Ναντ που δέχθηκε την αναχώρηση μου, παρά την βούληση της διοίκησης της!

Θα ήθελα κυρίως να απολογηθώ δημόσια μπροστά στον Παπά Κιτά που τον απογοήτευσα, που τον πίεσα να δεχθεί την μεταγραφή μου και στον οποίο έδωσα την εντύπωση ότι πηδάω από το καράβι που με δέχθηκε με μοναδικό σεβασμό σε μία στιγμή που ίσως είχαν ανάγκη από μένα. Κύριε πρόεδρε είστε ένας άνθρωπος του λόγου, καμία φορά δύσκολος, αλλά κυρίως ένας μεγάλος ηγέτης για την ομάδα σας.

Το ότι έμεινα στον πάγκο απέναντι στην Λιλ στον αγώνα της Κυριακής ήταν ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα από τον κύριο Ρανιέρι, το οποίο δεν μπορώ να αποδεχθώ στην ηλικία μου.

Από την στιγμή που ήρθα στην Ναντ αγωνίστηκα ως βασικός στο 100% των αγώνων της και ως ένας μαχητής που είμαι δεν μπορώ να ανεχθώ να κάθομαι στον πάγκο! Η επιλογή του κυρίου Ρανιέρι ήταν καθοριστική στην απόφαση μου να εγκαταλείψω το κλαμπ. Εύχομαι τα καλύτερα στην Ναντ για το μέλλον».