Τελείωσε καμιά δουλίτσα ρε Ιβάν, ναπούμε!

467

*** Επιτέλους ήρθαν τα Χριστούγεννα φίλοι και φίλες! Παιδικές φωνές θα σε ξυπνήσουν το πρωί για τα κάλαντα, γι’ αυτό θυμήσου πριν κοιμηθείς να κλείσεις την ασφάλεια του θυροτηλέφωνου!

*** Γιατί εντάξει και τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο χαρτζιλίκι, αλλά ας βγουν κατά τη μια το μεσημεράκι! Αυτό το 7:30 το πρωί κουδούνι είναι ψιλοπαπαριά!

*** Το λέω σε εσάς, που έχετε παιδιά και θέλετε να τα δείτε να μεγαλώνουν, μην κάνετε κανα χαζό και τα στείλετε πρωί πρωί για κάλαντα!

*** Μπορεί να πέσουν στην μεζονέτα του Λούμπος, που περίμενε πως και πως αυτές τις 2-3 μέρες να ξεκουραστεί η ψυχούλα και να τους μιλήσει τίποτα άσχημα!

*** Όχι όπως μιλάει στους συναδέλφους του διαιτητές στα ματς, αλλά λίγο λιγότερο προσβλητικά…

*** Μέρες που είναι λοιπόν ας αφήσουμε τον Λούμπος στην ησυχία του, να ολοκληρώσει κάποια στιγμή και το μεταγραφικό του πλάνο, που μυρίζομαι ότι φέτος θα μας εκπλήξει όλους!

*** Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες, που δεν τις λες και έγκυρες σαν του Τσορμπατζόγλου, η εισήγηση του Σλοβάκου είναι να γυρίσουν πίσω όσοι έδιωξε το καλοκαίρι!

*** Ξαφνικά ο Γιαννούλης είναι παιχταράς, ο Χαρίσης περίπτωση “μη χαθεί”, ο Ενρίκε “τύφλα να ‘χει ο Τζάλμα” και λοιπά και λοιπά…

*** Πιστεύω θέλει να τους φέρει για να τους ξαναδίνει το καλοκαίρι και γενικά να υπάρχει ένα αντικείμενο βρε αδερφέ για να μη βαριόμαστε!

*** Ναι αλλά έτσι όπως το πάει δεν θα ξεκουραστεί ποτέ κι εγώ ανησυχώ για την επιδερμίδα του, γιατί φαντάζομαι ήταν και ο βασικός λόγος να προσληφθεί. Τον π@## αγέραστος είναι! Φράπα!

*** Σε άλλα νέα, εγώ αυτές οι γιορτές θέλω να περάσουν γρήγορα, να ξεκινήσουν τα ματς, να γίνουν οι πρώτες γκέλες, να χαθεί το πρωτάθλημα από τον Φεβρουάριο…

*** Κι αυτό πρόοδος θα είναι, πέρυσι το χάσαμε τέλη Αυγούστου… Σιγά σιγά θα το διεκδικούμε μέχρι 7-8 αγωνιστικές από το τέλος και τέλος μπορεί να το χάνουμε στο νήμα!

*** Να το πάρουμε δεν πιστεύω αγαπητοί και μη με παρεξηγείτε… Πιστεύω ότι την κρίσιμη στιγμή όλο και κάποιος “δικός μας” θα βρει έναν ευφάνταστο τρόπο να φάμε μείον τρεις-τέσσερις βαθμούς, όσους τέλος πάντων χρειαζόμαστε…

*** Είμαι πεπεισμένος βαθιά, ότι δεν το θέλουν όλοι αυτό το Πρωτάθλημα, όπως δεν θέλουν και όλοι τον Ιβάν! Αν συμφωνείτε μαζί μου, ανάψτε έναν πυρσό!

*** Εξάλλου και ο Ιβάν δεν έχει πολλά ψωμιά ακόμη, τώρα που του μπλόκαραν την αγορά και του καναλιού και του λιμανιού..

*** Τι εννοείς Δημήτρη τα πήρε τελικά; Ποιoς το γράφει; Γιατί πατάω στο Γκούγκουλ να ψάξω και με βγάζει σε κάτι δηλώσεις ενός πρέσβη για το πόσο κακές είναι οι ρώσικες επενδύσεις!

*** Δεν ξέρουμε λέει από που προέρχονται τα χρήματ, ίσως έχουν πάνω λίγη τυρίλα…Σε αντίθεση με τα εφοπλιστικά, που είναι λαμπερά και καλοχτενισμένα…

*** Έχει κάτι ευρώ που δεν τα πιάνει ούτε η σκόνη από το πόσο καθαρά είναι… Το παν είναι βασικά να μην φέρνεις λεφτά από Ρωσία. Αν τα φέρεις από πώληση ναρκωτικών ασπούμε όλα καλά….Αρκεί η πώληση να μην έγινε στη Ρωσία! Το ξαναλέω…

***  Και είναι λογικό φίλοι μου Δημήτρη και Tρύφωνα να “θάβονται” οι επιτυχίες του Ιβάν και να βλέπεις πρωτοσέλιδες τις αποτυχίες του… Το κάνουν για να μην το πάρει πάνω του, έχει μια τάση στην υπερβολή…

*** Φοβούνται -και είναι λογικό- τα ΜΜΕ πως αν του πολυδιαφημίσουν τις επενδύσεις, τις φιλανθρωπικές δράσεις, τις επιτυχίες, θα γίνει αχόρταγος και θα φέρει ακόμη κανένα δις ευρώ στην Ελλάδα…

*** Και είναι γνωστό ότι λεφτά και δουλειές δεν χρειάζεται η χώρα, γιατί αλλιώς τι θα έρθει να κάνει ο Μητσοτάκης; Τον μπρούκλη;

*** Ο άνθρωπος ετοιμάζεται να έρθει για να κάνει θαύματα, τουλάχιστον εμείς οι σταθεροί αναγνώστες του Βήματος της Κυριακής αυτά θα βλέπουμε!

Σαρανταλήθειας by FORZA