Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, έρχεται στη Λάρισα

38

Πριν από πέντε χρόνια είχε γίνει σίριαλ το ενδεχόμενο της απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ και το όνομά του έπαιζε σχεδόν 3-4 μήνες στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τον Γάλλο Ζοφρί Ντερνίς, τον αριστερό μεσοεπιθετικό της Σεντ Ετιέν, τότε, που είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2009, αλλά παρά την προσπάθεια, που είχε γίνει, η απόκτησή του δεν ήταν εφικτή.

Τα περίπου 700.000 ευρώ το χρόνο που ήθελε ο 28χρονος, τότε, Γάλλος μεσοεπιθετικός, ήταν πολλά για το βαλάντιο του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, και μετά τον Ιανουάριο, το όνομά του έπαιζε στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, καθώς υπήρχε η προοπτική να αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2009…

Τελικά, ο Ντερνίς, που τότε ήταν ένα από τα καλά ονόματα της καλής Σεντ Ετιέν (είχε σκοράρει με τον Ολυμπιακό σε ευρωπαϊκό παιχνίδι) δεν αποκτήθηκε ποτέ.

Τώρα, στα 33 του, κι αν η καριέρα του πήρε την κατιούσα, τον Ζοφρί Ντερνίς θέλει να τον φέρει στη Λάρισα ο Βαγγέλης Πλεξίδας, όπως αποκαλύπτει το flnews.gr!

Το καλοκαίρι του 2009 ο Ντερνίς πήγε στην Μονπελιέ και το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Μπρεστ. Με την τελευταία έκανε πέρσι μόλις 19 συμμετοχές στην Ligue 2.

Δείτε λίγο Ντερνίς από τα… νιάτα του