Το Κύπελλο στον «αέρα» και ο Γκιρτζίκης στο Μεξικό

97

Την ώρα που ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται στον «αέρα» και το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε αδιέξοδο περνώντας μια από τις κρισιμότερες φάσεις του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, δεν βρίσκεται εδώ για να διαχειριστεί την «καυτή» ατζέντα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ βρίσκεται στο Μεξικό και πραγματοποιεί επαφές στο περιθώριο του συνεδρίου της FIFA, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει στείλει κάποιον από τους αντιπροέδρους και να είναι εκείνος εδώ για να διαχειριστεί τα θέματα που έχουν προκύψει.

Μάλιστα το κλιμάκιο της FIFA – UEFA, ήθελε να έρθει στην Ελλάδα αυτές τις μέρες για να συζητήσει εκ νέου όσα αποφασίστηκαν στις συναντήσεις της 15ης Απριλίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό απόντος του προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας.

Για αυτό το λόγο ο επικεφαλής του κλιμακίου των αξιωματούχων, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, που ήταν να έρθει στην Ελλάδα για να εξετάσει το αν προχώρησαν τα συμφωνηθέντα, αποφάσισε να ακυρώσει το ταξίδι του, μιας δεν είναι εδώ ο αρμόδιος για να συζητήσει τα «καυτά» θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.