Το παρασκήνιο μιας φανέλας!

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε χθες την ΑΕΚ, όλοι περίμεναν να δουν μια μονομαχία των ασπρόμαυρων με τους κιτρινόμαυρους, αλλά τελικά είδαν τον ΠΑΟΚ να παίζει με την ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα του, εναντίον μιας ομάδας, που φορούσε μια φανέλα, που έμοιαζε μ΄ αυτή της Ρόμα!

Τι είχε συμβεί;

Κατ΄ αρχάς, θα πρέπει να επισημανθεί ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα, φανέλα επιλέγει ο γηπεδούχος. Με βάση την επιλογή του γηπεδούχου, διαλέγει με τι φανέλα θα παίξει ο φιλοξενούμενος.

Στην Ευρώπη ισχύει το αντίθετο, ο φιλοξενούμενος επιλέγει και ο γηπεδούχος προσαρμόζεται.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, επέλεξε να παίξει με την ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα του χθες. Η ΑΕΚ δήλωσε ως εμφάνιση αγώνα την κιτρινόμαυρη, ωστόσο επειδή είχε πολύ μαύρο η φανέλα της, ο διαιτητής την “έκοψε” και ζήτησε να παίξει με άλλη φανέλα.

Η δεύτερη φανέλα της ΑΕΚ είναι η λευκή και μ΄ αυτήν ετοιμάστηκε να παίξει. Μάλιστα, στο Pre Game, η Nova έδειξε πλάνα από τα αποδυτήρια, όπου ο φροντιστής της ΑΕΚ είχε ετοιμάσει τις λευκές φανέλες.

Επειδή, όμως, λευκό υπάρχει αρκετό και στη φανέλα του ΠΑΟΚ, την τελευταία στιγμή “κόπηκε” και αυτή η φανέλα και η ΑΕΚ αναγκάστηκε να παίξει με την τρίτη εμφάνιση της, την πορφυρή φανέλα…

Μπράβο στον φροντιστή της, πάντως, που ηταν προετοιμασμένος και είχε τρία διαφορετικά σετ έτοιμα!