Το συγκινητικό αντίο του Βίτορ (pic)

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Μιγκέλ Βίτορ αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και μόλις προχθές έγινε γνωστό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ και την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Πορτογάλος, θέλησε να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του και το έκανε με ένα συγκινητικό μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά, ο Βίτορ έγραψε:

“Θα ήθελα να να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, τους οπαδούς και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ που έκαναν τα τελευταία τρία χρόνια πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ.

Τώρα, δεν είμαι στην ομάδα αλλά θα παραμείνω οπαδός της. Εύχομαι τα καλύτερα. Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου. Στους ανθρώπους που φρόντισαν τις κόρες μου, ιδιαίτερα στο “Μικρό Καράβι”: Καμία λέξη δεν θα μπορούσε επαρκώς να εκφράσει τις ευχαριστίες μου. Ήταν τόσο χαρούμενες με εσάς. Σας αγάπησαν πραγματικά και δεν θα σταματήσουν να ρωτάνε “πότε θα επιστρέψουμε στο σπίτι”. Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου. Ευχαριστώ πολύ”.