Τρέλα για Γκαρσία, χωρίς τέλος

Αυτό που συμβαίνει με τον Πάμπλο Γκαρσία είναι πραγματικά μοναδικό και η Κ17 του ΠΑΟΚ είναι πλέον πόλος έλξης!

Οι προτάσεις για φιλικά παιχνίδια στην ομάδα που είναι βοηθός προπονητής ο Γκαρσία πραγματικά πέφτουν βροχή κι όπου πηγαίνει να παίξει, ο Ουρουγουανός γνωρίζει την αποθέωση.

Προ ημερών η Κ17 έπαιξε φιλικά στο Μεσημέρι και στα Σήμαντρα της Χαλκιδική, όπου ο Γκαρσία πολιορκήθηκε από φίλους του ΠΑΟΚ, ενώ το Σάββατο στις 6μμ η Κ17 δίνει φιλικό στο Κολχικό με τον τοπικό Κεραυνό και οι διοργανωτές έκαναν ιδιαίτερη μνεία στην επίσκεψη του Ουρουγουανού στο χωριό τους!

“Όπως είναι φυσικό στον αγώνα θα παρευρεθεί και ο Πάμπλο Γκαρσία με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή της ομάδας Κ 17 του ΠΑΟΚ.

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Κεραυνού Κολχικού νοιώθει ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα υποδεχθεί μια εμβληματική φυσιογνωμία, όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Συνιστά κοινή παραδοχή ότι ο δημοφιλέστατος Ουρουγουανός αποτελεί κορυφαία προσωπικότητα που λατρεύεται από το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάμπλο Γκαρσία χαίρει απεριορίστου σεβασμού και εκτίμησης από τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων φιλάθλων, καθώς εκτός από την τεράστια ποδοσφαιρική του ποιότητα έχει αναδειχθεί και με τη στάση ζωής του σε σύμβολο υπερηφάνειας, αξιοπρέπειας, ευθύτητας και ανιδιοτελούς συμπεριφοράς”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της τοπικής ομάδας για το φιλικό.

Καταλαβαίνει κανείς τι θα γίνει…