Τσάμπα η… κλοπή στου Ρέντη

Πριν από 7 μήνες, στις 22 Ιανουαρίου 2015 για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός ανακοίνωνε την απόκτηση ενός παίκτη από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Αυτό είχε πλασαριστεί ως μεγάλη επικοινωνιακή νίκη των ερυθρολεύκων και ως ήττα για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, που έχασαν έναν παίκτη…

Πρόκειται για τον Γρηγόρη Κασαπίδη, δεξί μπακ, ο οποίος, πάντως, είχε χάσει τη θέση του στην αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς στην Τούμπα θεώρησαν ότι έχουν καλύτερο στη θέση του και τον είχαν αφήσει ελεύθερο, πριν τον… κλέψει ο Ολυμπιακός.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Γρηγόρη Κασαπίδη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 19 Μαρτίου 1997, αγωνίζεται ως αμυντικός και θα ενισχύσει την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Έχει αγωνιστεί στις Ελπίδες Συκεών και τον ΠΑΟΚ, ανακοίνωνε τότε ο Ολυμπιακός, “είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ μεγάλο βήμα για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τη στήριξη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, δήλωνε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής.

Επτά μήνες αργότερα, ο Κασαπίδης αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, καθώς προφανώς κρίθηκε ότι δεν έχει προοπτικές, και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή.

Τσάμπα η κλοπή…