34 Ενώσεις έδειξαν τον δρόμο!

86

Δέκα μέρες πριν τις εκλογές ο κύβος ερρίφθη οριστικά: 34 Ενώσεις υπέδειξαν επίσημα τον Βαγγέλη Γραμμένο που θα είναι το νέο αφεντικό της πολύπαθης ΕΠΟ και βάζοντας ταυτόχρονα ταφόπλακα στο καρκίνωμα που ξέσκισε τις σάρκες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το τέλος της περιόδου της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο θα γραφτεί οριστικά και τυπικά την ημέρα των εκλογών της ΕΠΟ.

Σήμερα όπως γράφτηκε ουσιαστικά το τέλος της «εγκληματικής», αφού ολοκληρώθηκαν οι υποδείξεις των Ενώσεων για τους υποψήφιους προέδρους της ΕΠΟ και η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου προτάθηκε από 34 Ενώσεις σε σύνολο 54!

Αντιθέτως η υποψηφιότητα Καλαντζή υποδείχθηκε από μόλις δέκα Ενώσεις.

Οι υποδείξεις αποτελούν δέσμευση των Ενώσεων, που θα μεταφραστούν σε ψήφο στις 18 Αυγούστου.

Αν σε αυτές τις 34 Ενώσεις προστεθούν δέκα από τις 16 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας καθώς και η ψήφος της Football League, τότε η υποψηφιότητα Γραμμένου αναμένεται να λάβει τουλάχιστον 45 ψήφους σε σύνολο 71, που θα ψηφίσουν στις εκλογές.

Oι εκλογές της ΕΠΟ τελείωσαν πριν καν αρχίσουν. Μαζί τους τελειώνει και η «εγκληματική οργάνωση» καθώς και οι άνθρωποί της που διαφέντευαν το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και το έφτασαν στο έσχατο σημείο τη αναξιοπιστίας και της διαφθοράς.

Το «οργανωμένο ποδόσφαιρο», έστω και με καθυστέρηση θα βάλει την «εγκληματική» στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αποτινάσσοντας το ζυγό που είχε επιβληθεί σε βάρος του αθλήματος και προς όφελος μιας συγκεκριμένης ΠΑΕ και των δορυφόρων της.

πηγή: sdna.gr