50.000 ευρώ το… εισιτήριο

Εν αναμονή της απόφασης του Ερασιτέχνη για το σε ποιον θα ανατεθεί η ευθύνη της ποδοσφαιρικής ομάδας, το ζητούμενο από τους δύο ενδιαφερόμενους ήταν 50.000 ευρώ πάση θυσία!

Αυτό το ποσό χρειάζεται για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που άφησε πίσω του ο Γαλανός, όπως ισχυρίζονται στον Ερασιτέχνη Άρη και ζητήθηκε από τους δύο ενδιαφερόμενους, σαν μία κίνηση καλής θέλησης και τα χρήματα αυτά θα λειτουργούσαν σαν… εισιτήριο για όποιον τα έδινε για να φανεί και η… αξιοπιστία του.

“Βάλτε αυτά τα χρήματα, να πληρωθούν όλοι και προχωράμε” ειπώθηκε από την πλευρά του Ερασιτέχνη, αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά.

Η πλευρά του Όλιβερ διεμήνυσε ότι βάζει άμεσα τα 50.000 ευρώ, αρκεί να υπάρχει έγγραφη κατοχύρωση, σε περίπτωση που δεν θα δοθεί η ποδοσφαιρική ομάδα σ΄ αυτόν.

Η πλευρά του Καλαϊτζίδη, εξ αρχής κατέστησε σαφές ότι δεν θέλει να πληρώσει αυτά που άφησε πίσω του ο Γαλανός και ο πρώην προπονητής του Άρη είχε διαμηνύσει ότι αναλαμβάνει τα πάντα από την 1η Ιανουαρίου. Σύμφωνα με ανθρώπους, που είναι κοντά του, πάντως, τελικά θα δεχτεί να δοθούν αυτά τα χρήματα, αλλά και η δική του πλευρά, θέλει σαφέστατα κατοχύρωση για τα χρήματα.