Αφησε τη Λέγκια στα «κρύα του λουτρού»

33

Μέχρι και την Παρασκευή οι άνθρωποι της Λέγκια Βαρσοβίας θεωρούσαν πως ο Ρόμπερτ Μακ ήταν παίκτης τους. Όμως, όπως φαίνεται, ο ΠΑΟΚ πρόλαβε τους Πολωνούς και έκανε δικό του τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό, προσφέροντας περίπου 150.000 ευρώ περισσότερα στη Νυρεμβέργη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «legia.sport.pl», ο Μακ παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της πολωνικής ομάδας με τη Σεντ Πάτρικς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως τονίζεται ήταν έτοιμος να υπογράψει:

«Ο προπονητής της Λέγκια Βαρσοβίας, Χένινγκ Μπεργκ, ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του εξτρέμ της Νυρεμβέργης, Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα με την Σεντ Πάτρικς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ», αναφέρουν αρχικά οι Πολωνοί και προσθέτουν:

«Όμως, ο Μακ άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή. Την Παρασκευή (18/7) ελληνικά και σλοβακικά μέσα ενημέρωσης έγραφαν πως ο παίκτης έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ για 400.000 ευρώ, τη στιγμή που η προσφορά των Πολωνών δεν ξεπερνούσε τις 250.000 ευρώ. Η εξέλιξη αυτή στεναχώρησε πολύ τους ανθρώπους της Λέγκια, οι οποίοι ψάχνουν άλλον παίκτη για να παίξει στα αριστερά της επίθεση».