Απ΄ όπου περνά, έρχεται η διάλυση!

Το μπάχαλο που επικρατεί αυτές τις μέρες στον ΟΦΗ, επηρέασε και κάποιον, που ήλπιζε να κάνει την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, μέσω Ηρακλείου…

Είναι ο Θωμάς Τσίτας, που αφού έμεινε ελεύθερος λόγω του… κανονιού που βάρεσε ο Πανηλειακος, ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις με τον ΟΦΗ ελπίζοντας να κερδίσει ένα συμβόλαιο. Με το μπάχαλο, που επικρατεί, όμως, και μπρος στον κίνδυνο να χάσει τη μεταγραφική περίοδο, σταμάτησε τις προπονήσεις και ψάχνεται για το μέλλον του…

Για τους έχοντες καλή μνήμη, ο 23χρονος επιθετικός από τα Γιαννιτσά, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή, αλλά η άνοδός του στην πρώτη ομάδα, συνέπεσε με την διάλυση του Γηραιού και την πτώση του στη Δ΄ Εθνική, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ψάξει αλλού το μέλλον του.

Το καλοκαίρι του 2011 ο νεαρός πήγε στην ΑΕΚ (11 ματς, χωρίς γκολ), που ήταν κι αυτή προβληματική, δεν κατάφερε να κάνει καριέρα κι έφυγε όταν η ΑΕΚ έπεσε στη Γ΄Εθνική. Το καλοκαίρι του 2013 πήγε στη Νίκη Βόλου, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ (14 ματς, 2 γκολ) κι έφυγε το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να μην ζήσει την φετινή ντροπή, με την απόσυρση από το πρωτάθλημα και την πτώση στην Γ΄Εθνική.

Το καλοκαίρι του 2014 πήγε στον Πανηλειακό, όπου έκανε το καλύτερο εξάμηνο της καριέρα του! Σε 7 αγώνες Φούτμπολ Λιγκ, πέτυχε 6 γκολ, αλλά έφυγε γιατί ο Πανηλειακός διαλύθηκε και επέλεξε την πτώση στην Γ΄ Εθνική.

Ο Τσίτας έψαξε το μέλλον του στον ΟΦΗ, αλλά η ομάδα του Ηρακλείου είναι φουλ στα προβλήματα και μόνο με θαύμα θα γλιτώσει την Γ΄ Εθνική.

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, μόνο γουρλής δεν είναι ο 23χρονος επιθετικός, αφού σ΄ όποια ομάδα έπαιξε, έφυγε… σφαίρα για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες!