Απηύδησαν με τους… τσαμπατζήδες

55

O Eργοτέλης είναι απο τις ομάδες, που έχουν τους λιγότερους φιλάθλους και παίζει συνήθως σε άδειο γήπεδο, ενώ το Παγκρήτιο δεν το έχει γεμίσει ποτέ…

Έχει που έχει λίγο κόσμο, προφανώς έχει και πολύ λιγότερα εισιτήρια, γι΄ αυτό και με μία “επιθετική” ανακοίνωση, η ομάδα του Ηρακλείου ενημερώνει με εύσχημο τρόπο, ότι το… τσάμπα έχει πεθάνει.

“ΔΕΝ θα ισχύσουν «κάρτες ελευθέρας εισόδου», εκτός από εκείνες των εκπροσώπων των ΜΜΕ. Όποιος θεωρεί ότι δικαιούται να εισέλθει στο γήπεδο δωρεάν, καλείται να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ έγκαιρα ώστε να εξεταστεί το αίτημά του και να του χορηγηθεί πρόσκληση” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Εργοτέλη για τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ!

Μάλιστα, η ΠΑΕ του Ηρακλείου αναφέρει ακόμη ότι “Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε μέλη Σωμάτων Ασφαλείας με απλή επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας, εφόσον δεν θα βρίσκονται αποδεδειγμένα σε υπηρεσία”, προφανώς γιατί πολλοί εκμεταλλεύονται την ιδιότητά τους για να μην πληρώσουν εισιτήριο, ενώ ο Εργοτέλης ξεκαθαρίζει ότι “θα εκδοθεί ελάχιστος αριθμός προσκλήσεων (μόνο όσες προβλέπονται από τις διάφορες χορηγικές και άλλες συμβάσεις μας)” και “Δεν θα επιτραπεί η είσοδος χωρίς εισιτήριο σε κανένα άτομο, εκτός όσων βρίσκονται σε υπηρεσία ή εργασία”.

Προφανώς, οι άνθρωποι έχουν απηυδήσει με τους τσαμπατζήδες….

Όσοι θέλουν να δουν το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να πληρώσουν 15 ευρώ (γενική είσοδος), ενώ η ίδια τιμή υπάρχει και για τη Θύρα 11 του Παγκρήτιου, όπου θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ.