Η Μπριζ, η επιταγή και ο Γαλανός…

34

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής «γεμάτης» ημέρας για τον Άρη, άνθρωπος της ομάδας πήρε την επιταγή που έχει η διοίκηση της ΠΑΕ στα χέρια της από την Κλαμπ Μπριζ, για τη μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στη βελγική ομάδα και την πήγε στον Γιώργο Γαλανό.

Η συγκεκριμένη επιταγή ύψους 250.000 ευρώ έχει ημερομηνία είσπραξης σε περίπου 10 μέρες, αλλά στον Άρη «καίγονται» για μετρητά…

Ο άνθρωπος του Άρη πήγε στον μέχρι πριν από λίγο καιρό υποψήφιο για τη διοίκηση της ΠΑΕ με στόχο να προεισπράξει τα χρήματα. «Πάρε την επιταγή και δώσε μας τα 250.000 ευρώ. Μόλις έρθει η μέρα είσπραξης της, πήγαινε στην τράπεζα να πάρεις τα χρήματά σου», φέρεται να του είπε.

Η απάντηση του Γαλανού, όμως, ήταν αρνητική! Κι αυτό γιατί όπως υποστήριξε «θα έχω πρόβλημα με την εφορία και την τράπεζα, δεν θα μπορώ να το δικαιολογήσω…».

Η προσπάθεια, λοιπόν, έμεινε στη μέση και στον Άρη θα πρέπει να περιμένουν να φτάσει η ημερομηνία είσπραξης της επιταγής (μετά τον Δεκαπενταύγουστο) για να πάνε πρωί πρωί με την αυγούλα και να πάρουν τα χρήματα από την τράπεζα.

Εκτός κι αν, είναι δεσμευμένα… Γιατί μπορεί να παίζει κι αυτό το σενάριο…