Είναι πέντε, οι εξής δύο

H προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ολοκληρώθηκε, πλεον η διαδικασία μπαίνει στο επόμενο στάδιο…

Ο ΑΣ Άρης θα αξιολογήσει, σε συνεργασία με την νομική ομάδα, τα στοιχεία που του έδωσαν οι πέντε ενδιαφερόμενοι για την ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδας, θα έρθει και σε επαφή μαζί τους και θα προετοιμάσει το έδαφος για την γενική συνέλευση, στην οποία θα παρθεί η απόφαση για τον…. τυχερό.

Η συνέλευση δεν έχει οριστεί ακόμη, για την ημερομηνία θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, καθώς θα πρέπει να μπορούν να παραστούν για να αναλύσουν τις προτάσεις τους και να απαντήσουν σε τυχόν απορίες.

Βέβαια, αν και οι ενδιαφερόμενοι είναι πέντε, στον Άρη όλοι θεωρούν ότι έχουν να κάνουν με δύο προτάσεις. Αυτή των αδερφών Καλαϊτζίδη, κι αυτή του Νίκου Αρβανιτίδη, γιού του πρώην μεγαλομετόχου της Βέροιας.

Όσο για τους άλλους; Για τον Γαλανό δεν θεωρούν στον Άρη ότι είναι σε θέση να εμφανίσει μια πρόταση που θα είναι… ανταγωνιστική με τις άλλες δύο, ενώ σχετικά με τις δύο προτάσεις από εκπροσώπους Αράβων, προς το παρόν, δεν υπάρχουν στον ΑΣ Άρη ενδείξεις ότι πρόκειται για κάτι που θα έδινε λύση. Για τη μία περίπτωση, άλλωστε, έγινε χθες γνωστό ότι το τηλέφωνο που δόθηκε, ανήκει σε βενζινάδικο στην Αγγλία.