«Εισιτήριο – κουπόνι» στη Βέροια!

35

Αναφερθήκαμε και χτες στην προσπάθεια και επιθυμία του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βέροια, Θόδωρου Καρυπίδη, να αλλάξει πολλά στην εικόνα της ομάδας και εκτός γηπέδου.

Ο νέος ιδιοκτήτης και η διοίκηση του θέλοντας να προσελκύσει ακόμα περισσότερους φιλάθλους στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου, αποφάσισε να θέσει σε λειτουργία το «εισιτήριο – κουπόνι»!

Σ’ αυτό βοήθησε φυσικά η επαγγελματική ενασχόληση με τον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και η παρουσία του πρώην μεγαλομετόχου, Γιώργου Αρβανιτίδη, ενώ είναι μια ιδέα που στηρίζεται στο σύστημα «Money Back».

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι που θα αγοράζουν εισιτήριο για τους εντός έδρας αγώνες της «Βασίλισσας», θα μπορούν να το κρατάνε και στην συνέχεια να το εξαργυρώνουν σε οποιοδήποτε κατάστημα «Carrefour Μαρινόπουλος» ή «CarrefourExpress» (πρώην Αρβανιτίδης), ώστε να αφαιρείται από τα ψώνια που θα ισοδυναμεί με την αξία του!

Δηλαδή, αν κάποιος έχει αγοράσει ένα εισιτήριο αξίας 10 ευρώ και κάνει ψώνια 20 ευρώ, θα πληρώνει στο ταμείο των συνεργαζόμενων σούπερ μάρκετ, μόνο 10 ευρώ!