Για τα λεφτά τα κάνεις όλα…

32

Ο Κώστας Κατσουράνης αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ινδία, αφού όπως υποστήριξε το οικονομικό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του. Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως το πρωτάθλημα στην Ινδία διαρκεί μόλις 2,5 μήνες και τα λεφτά ήταν πολλά, Άρη μου…

«Πήρα τα χρήματα που ήθελα και όπου κι αν πάω στη συνέχεια δεν θα με απασχολήσει το οικονομικό. Μπορεί βέβαια και να σταματήσω. Δεν ξέρω. Αρχίζει και ωριμάζει η ιδέα, αλλά δεν είναι σίγουρο», τονίζει ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας στην εφημερίδα Goalnews.
Επίσης, αναφέρεται στις εντυπώσεις του από την Ασία και την Ινδία κάνοντας λόγο για καταθλιπτικές εικόνες:

«Υπάρχουν άνθρωποι πολύ πλούσιοι, αλλά και πάρα πολλοί οι οποίοι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και εργάζονται σε τραγικές συνθήκες… Απ’ ό,τι μου έχουν μεταφέρει οι συμπαίκτες στο Πούνε, όπου δεν έχω πάει ακόμη, θα αντικρίσω ακόμη πιο καταθλιπτικές εικόνες.

Γενικότερα είναι μία καινούργια εμπειρία και τα πράγματα είναι καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα. Το επίπεδο πάντως δεν είναι πολύ υψηλό ούτε τα γήπεδα είναι καλά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο πρώτο παιχνίδι ήταν ότι ξεκίνησε με 25.000 κόσμο στις εξέδρες και στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν τους 40.000! Εντάξει, υπάρχουν παίκτες αναγνωρίσιμοι σε πιο μεγάλη ηλικία βέβαια και αυτό συμβαίνει για διαφημιστικούς λόγους. Για παράδειγμα παίξαμε τη Δευτέρα με αντίπαλο τον Ντελ Πιέρο και το Σάββατο θα δούμε τον Λιούνγκμπεργκ. Στόχος της ομάδας είναι μία θέση στην πρώτη τετράδα για να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Ολες οι ομάδες έχουν ουσιαστικά από πίσω μία ευρωπαϊκή. Εμείς έχουμε τη Φιορεντίνα».