Ηρακλής : «Λυπούμαστε, που δεν έχουμε αντίπαλο τον ΠΑΟΚ»

77

O Ιορδάνης Στράντζαλης, νέο μέλος της διοίκησης του Ηρακλή, εκπροσώπησε τους κυανόλευκους στην σημερινή κλήρωση και μετά το τέλος της, δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει τα καρφιά του στον ΠΑΟΚ, αλλά και σ΄ αυτούς που έθεσαν θέμα με την διαδικασία της κλήρωσης, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος της ΕΠΟ.

«Λυπόμαστε που δεν έχουμε αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ίσως στην επόμενη φάση, αν περάσουμε», είπε ο εκπρόσωπος του Ηρακλή, απαντώντας ουσιαστικά στον Τούντορ, που χθες είχε εκφράσει την επιθυμία του να κληρωθει η ομάδα του με τον Ολυμπιακό ή τον Ηρακλή.

Ο εκπρόσωπος του Ηρακλή αναφέρθηκε και στη διαδικασία της κλήρωσης, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος της ΕΠΟ.

«Θα πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη από τώρα για το πως θα γίνει η κλήρωση του χρόνου. Για το ποιοι θα τραβήξουν τα μπαλάκια, τι χρώμα θα έχουν τα μπαλάκια και τι θερμοκρασία θα έχουν», είπε!

Όσο για την κλήρωση, που έφερε τον Ηρακλή αντιμέτωπο με την ΑΕΚ;

«Είναι δύο ισάξιες ομάδες. Όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Με όποιον και να κληρωνόμασταν θα ήταν το ίδιο. Έχουμε πίστη στην ομάδα, θα πάμε να πάρουμε την πρόκριση».

«Κανένα σχόλιο», ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, Λάμπρου Μπίρδα, σχετικά με τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του Ηρακλή.