Πάλι φταίνε τα ΜΜΕ;

Ο ερασιτέχνης Άρης χθες το βράδυ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ διαψεύδει σχετικά με δημοσιεύματα των Μ.Μ.Ε. για την βράβευση του κ. Νικήτα Ματθαίου από το κολυμβητικό τμήμα, δηλώνει κατηγορηματικά πως ουδέποτε ελήφθη απόφαση με τέτοιο περιεχόμενο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Οτιδήποτε  δεν δημοσιεύεται στην  επίσημη ιστοσελίδα  του Α.Σ.ΑΡΗΣ  δεν εκφράζει τις προθέσεις του Συλλόγου».

Στις 9 Μαρτίου στην σελίδα του κολυμβητικού τμήματος του Άρη στο facebook δημοσιεύθηκε η εξής ανακοίνωση: «Το Σάββατο 14/3 θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο rose garden στο Ωραιόκαστρο,ο πρώτος -μετα από πολλά χρόνια- ΚΟΙΝΟΣ χορός των τμημάτων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι αθλητές που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών του Ιουλίου 2014, καθώς και οι αθλητές της αγωνιστικης αλλά και της προαγωνιστικής κατηγοριας,που επίσης διακρίθηκαν στους χειμερινούς αγώνες των αντίστοιχων κατηγοριών.

Τέλος, ειδική βράβευση θα διεξαχθεί προς τιμήν του Κ. Νικήτα Ματθαίου, για την προσφορά του στον σύλλογο και το κολυμβητικό τμήμα».

Προφανώς κάποιοι μέσα στον ερασιτέχνη Άρη δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο ΑΣ, άλλους θα έπρεπε να διαψεύσει κι όχι τα, όπως πάντα, «κακά» ΜΜΕ…