Παραδέχτηκε ότι έδωσαν το ματς! (Video)

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και παράγοντες ομάδες δεν διστάζουν να ομολογήσουν ότι χάνουν επίτηδες αγώνες!

Αυτή την Κυριακή έγινε πολύς θόρυβος για το παιχνίδι Αριστοτέλης – Επανομή, στο οποίο οι γηπεδούχοι κέρδιζαν με 2-1, αλλά ξαφνικά… έχασαν 2-3 από την ομάδα της Επανομής, που ήθελε μόνο νίκη για να πετύχει τον στόχο της, που ήταν το καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ, εις βάρος του Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Αριστοτέλη,, Νίκος Συμεωνίδης, μίλησε στην εκπομπή του Europe1 και παραδέχτηκε ευθαρσώς ότι η ομάδα του έχασε επίτηδες!!!

“Είπαμε να παίξουμε μέχρι ένα όριο, που βλέπαμε τα αποτελέσματα. Οι παίκτες πήραν την απόφαση κι εγώ συμφώνησα. Γιατί να μην είμαι φίλος με την Επανομή; Δεν το κατάλαβα! Περισσότερο ήθελα να είμαι φίλος με την Επανομή, με το αποτέλεσμα, παρά με κάποιους άλλους”, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Αριστοτέλη Καλαμαριάς, που αναρωτήθηκε “είμαστε άνδρες ή δεν είμαστε;”.

Μάλιστα ο Αριστοτέλης Καλαμαριάς, που έπαιξε στην Α’ ΕΠΣΜ υποβιβάστηκε, αλλά όπως λέει ο πρόεδρός του, αν βγει πρόεδρος της ΕΠΣΜ ο Βασίλης Σχιζοδήμος, η ομάδα θα παραμείνει στην Α’ γιατί ο Σχιζοδήμος τους έταξε αναδιάρθρωση!

Αυτοί οι άνθρωποι παράγουν αθλητισμό και αθλητές…

Δείτε, κυρίως μετά το 6ο λεπτό και θαυμάστε την ποιότητα των παραγόντων…