Προπονητολογία κι Άγιος ο Θεός…

51

Οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Κάθε ώρα όλο κι ένα όνομα κάνει την εμφάνισή του, αλλά η ουσία είναι η μία. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και παρά την επιθυμία της διοίκησης την προσεχή Κυριακή να βρίσκεται νέος τεχνικός στον πάγκο της ομάδας, η απόφαση δεν θα είναι… βιαστική.

Τα δεδομένα έχουν εξής. Με τους ξένους προπονητές, οι οποίοι βρισκόταν στη λίστα, δεν φαίνεται να βγαίνει άκρη, με αποτέλεσμα όλο το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στην ελληνική αγορά. Κι εδώ πάντως γίνεται ένας μικρός χαμός, διότι υπάρχουν αυτοί που έχουν προταθεί, αυτοί που ενδιαφέρουν κι αυτοί που βάζουν… γνωστούς τους για να τους προωθήσουν!

Ο Γιώργος Γαλανός επιθυμεί συνεργασία με το Νίκο Νιόπλια, αλλά ο τελευταίος εμφανίζεται διστακτικός. Επίσης, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ του thessports χθες το βράδυ έγινε μία συνάντηση με τον Αλέκο Βοσνιάδη και παρά το θετικό κλίμα, αποτέλεσμα ακόμη δεν υπάρχει. Εδώ και λίγη ώρα κυκλοφορεί και το όνομα του Γιώργου Στράνζαλη με τον οποίο πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επαφή (χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνει αργότερα). Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, αλλά θεωρείται αρκετά πιθανό το δίδυμο Μπουγιουκλή-Σίτσα να βρεθεί στον πάγκο του Άρη και στην αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας.