«Στήνονται παιχνίδια, στημένος ο διαιτητής»

Ασταμάτητος ηταν σήμερα ο Βαγγέλης Πλεξίδας… Σε συνέντευξη που έδωσε για την Λάρισα, είπε σημαντικά πράγματα, ενώ πέρασε και σε άλλα θέματα, λέγοντας πράγματα, που ίσως προκαλέσουν αντιδράσεις…

Η συνέντευξη του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ δόθηκε στο Αθλητικό Μετρόπολις κι αυτά που είπε θα συζητηθούν…

“Υπάρχουν παράγοντες που στήνουν παιχνίδια για το στοίχημα. Στο Ηρακλής – Λάρισα ο διαιτητής ήταν στημένος. Τι ήταν, άστητος; Μέχρι το 82′, που βάλαμε το γκολ, ήταν άριστος. Μετά, από το 82′ μέχρι το 95′ μας έβγαλε 14 κάρτες και έδωσε το πέναλτι, που έδωσε”είπε ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, που συμπλήρωσε ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν… ταρίφες γι΄ αυτές τις δουλειές.

“Δεν ξέρω πόσο πάει η ταρίφα, δεν πλήρωσα ποτέ διαιτητή για να σας το πω. Και δεν ξέρω αν υπάρχει ταρίφα ή απλά υποχρεώσεις”, είπε.

Ο Πλεξίδας αναφέρθηκε και στη Λάρισα, και ήταν λάβρος κατά των οπαδών!

“Στην Ελλάδα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η Λάρισα είναι μεγάλη ομάδα. Μεγάλες ήταν και οι τράπεζες, και τα κόμματα, μεγάλη ήταν και η Ελλάδα, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν θέλουν να το καταλάβουν. Ας πληρώσουν, λοιπόν, το τίμημα” είπε αναφερόμενος στους οργανωμένους οπαδούς της Λάρισας, θεωρώντας ότι έχουν μείνει σε…. άλλες εποχές.

“Θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα, δεν είναι φίλαθλοι αυτοί. Όταν σου βρίζουν το σπίτι και την οικογένεια, γιατί να μένεις; Πέρσι με κυνήγησαν, όταν ήμασταν 15 βαθμούς μπροστά από τον 2ο, στην Γ΄Εθνική” είπε ο Πλεξίδας, που άφησε υπονοούμενα για τον Πηλαδάκη και αποκάλυψε ότι για να δώσει την ομάδα θέλει 650.000 ευρώ.

“Αυτή η ομάδα έχει ένα γήπεδο, που ανήκει στον κ. Πηλαδάκη. Βρέθηκε με ένα γήπεδο στα χέρια χωρίς να έχει ομάδα. Η πλευρά του κ. Πηλαδάκη περίμενε να γίνει η ομάδα επαγγελματική. Υπάρχει ένα όφελος κι ένα κυνηγητό προς το πρόσωπό μου.

Υπάρχει ένα προπονητικό κέντρο στη Λάρισα, κι όποιος πάρει την ομάδα, πρέπει να πάρει κι αυτό. Και τα χρήματα είναι πολλά. Εγώ για την ομάδα δεν ζητάω λεφτά. Θέλω μόνο για το προπονητικό κέντρο. Είναι 56 στρέμματα, με καινούρια γήπεδα, αποδυτήρια κλπ, είναι από τα καλύτερα της Ελλάδας. Πρέπει να πληρώσει τουλάχιστο τα μισά απ΄ όσα πλήρωσα εγώ για να το πάρει κάποιος. Εγώ πλήρωσα 1.300.000 ευρώ. Τα μισά είναι 650.000 ευρώ” είπε ο Πλεξίδας και επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Κούγια.

“Με πήρε ένα τηλέφωνο ο Αλέξης, θέλω να μιλήσω μαζί του, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει την ομάδα”, είπε.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Κούγιας. “Είναι αλήθεια ότι με ενδιαφέρει η Λάρισα, αφού ο Πλεξίδας είναι αποφασισμένος να φύγει. Έχουμε ένα ραντεβού μεσα στο Σαββατοκύριακο, και μετά θα μιλήσω κι εγώ με αριθμούς”, είπε.