Στον Κιλκισιακό Μίρτσος με Παμπορίδη!

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς ο Α.Ο. Κιλκισιακός παρουσίασε στους εκπροσώπους του τύπου και τους φίλους της ομάδας τον νέο τεχνικό της Γιώργο Μύρτσο, όπως γράφει το epsm24.

Ο Γιώργος Μύρτσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΑΟΚ και κατέστησε σαφές πως το έμψυχο υλικό θα αποτελείται από Κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές που θα δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα της πόλης τους.Σκοπός του είναι να παίζει ο Κιλκισιακός ελκυστικό ποδόσφαιρο το οποίο θα φέρει στο γήπεδο όλους τους κατοίκους του νομού, ενώ τόνισε πως θα δώσει έμφαση στην πειθαρχία μέσα στα αποδυτήρια αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης υπογράμμισε πως σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της σχολή ποδοσφαίρουτου Κιλκισιακού, στην οποία θα δίνεται η απαραίτητη προσοχή οι οποίοι θα δουλεύουν αρκετά στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Ο Γιώργος Μύρτσος ανέφερε πως είναι τιμή για τον ίδιο να αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση του Κιλκισιακού και υποσχέθηκε στους φιλάθλους που γέμισαν την αίθουσα πως θα δώσει και την ψυχή του για την ομάδα.

Από τη μεριά της διοίκησης τον λόγο πήρε ο κ. Γιώργος Ηλιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και επίσημα πως την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς θα πάρει μέρος η ομάδα της Προοδευτικής Σταυροχωρίου-ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Κιλκισιακός, η οποία θα απαρτίζεται από παίκτες που βγαίνουν από τα φυτώριά μας, με σκοπό κάποια στιγμή να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα!

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει πως άμεσος βοηθός του κ. Μύρτσου θα είναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας Ηλίας Κουραλίδης, ενώ χρέη γυμναστή αναλαμβάνει ο Βασίλης Παμπορίδης.

Δείτε και το βίντεο από την παρουσίαση