Θέλει τη Λάρισα με… διάλυση Παναχαϊκής

39

O Αλέξης Κούγιας συνεχίζει τις προσπάθειές του για να αποκτήσει μια ομάδα Σούπερ Λίγκας, και μετά τα Γιάννενα, τη Λαμία και την Παναχαϊκή, με τις οποίες δεν τα κατάφερε να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία, σκέφτεται να παίξει και το χαρτί της Λάρισας!

Μιλώντας στο flnews.gr, o μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής είπε ότι ενδιαφέρεται για τη Λάρισα, χωρίς να πουλήσει την Παναχαϊκή, γιατί σκοπεύει να της βάλει… λουκέτο.

«Είμαι ιδιοκτήτης μιας ιστορικής ομάδας. Αν ολοκληρωθεί η συζήτηση για την ΑΕΛ δεν αποκλείεται να γίνει χωρίς την πώληση της Παναχαϊκής. Μπορεί να αγοράσω τη Λάρισα χωρίς να πουλήσω την Παναχαϊκή. Μπορεί να την κλείσω…», είπε ο Κούγιας, δηλώνοντας ότι δεν σκοπεύει να παραδώσει τις μετοχές της Παναχαϊκής στην Ερασιτεχνική.

«Σε αυτή την Ερασιτεχνική δεν έχω διάθεση να τους κάνω δώρο ούτε μια μετοχή. Έχω τιμήσει 7 χρόνια την Παναχαϊκή όσο κανείς. Έχω ξοφλήσει τα χρέη της, την έχω ανεβάσει κατηγορίες και υφίσταμαι το μαρτύριο αυτή η καθαρή ΠΑΕ να μην έχει γήπεδο να παίξει. Δεν έχω διάθεση να τη χαρίσω, ούτε να συνεχίσω να ταλαιπωρούμαι», είπε.

Τελευταία, ο Κούγιας προσπάθησε να μεταφέρει την Παναχαϊκή στην Κόρινθο κι έδωσε εκεί τους αγώνες των πλέι οφ, αλλά δεν τον στήριξε η τοπική κοινωνία, αφού το γήπεδο ήταν άδειο.