Την πάτησε από… φτηνή ομάδα

Πόσες φορές έχουμε ακούσει φέτος ότι έχει πέσει πάρα πολύ το μπάτζετ του ΠΑΟΚ κι έχασε στα 6-7 εκατομμύρια ευρώ;

Τι να πουν και στα Γιάννενα, όπου χρήματα δεν υπάρχουν κι έχουν από τα πιο χαμηλά μπάτζετ της Σούπερ Λίγκας!

Ο πιο ακριβός παίκτης του ΠΑΣ Γιάννενα, είναι ο Άντι Λίλα, ο οποίος δεν έπαιξε χθες στην Τούμπα λόγω τιμωρίας, και φέρεται να έχει συμβόλαιο 90.000 ευρω. Όλοι οι υπόλοιποι παίζουν με πολύ λιγότερα χρήματα, ενώ οι περισσότεροι απ΄ αυτούς, που έπαιξαν χθες, παίζουν στον ΠΑΣ με έναν μισθό.

Κάποιοι μάλιστα, θα έχουν να λένε ότι το χθεσινό παιχνίδι, ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία της μέχρι τώρα ποδοσφαιρικής ζωής τους!

Για παράδειγμα :

Ο 23χρονος Σταμάτης Σαπαλίδης έπαιζε μέχρι πέρσι στον Άλιμο, στην Γ΄Εθνική, και το καλοκαίρι πήγε στα Γιάννενα.

Ο 22χρονος Ανδρέας Γιαννιώτης, ξεκίνησε από το Μητρούσι Σερρών, μέσω του Γαζώρου πήγε στον Ολυμπιακο, ο οποίος τον δίνει δανεικό πέρα – δώθε. Έπαιξε πέρσι στον Φωστήρα, φέτος είναι ρεζέρβα του Βελλίδη στον ΠΑΣ. Δεν έχει παίξει ακόμη στην Σούπερ Λίγκα.

Ο 21χρονος Ηρακλής Γαρουφαλλιάς ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, αλλά δεν έπαιξε στην ΑΕΚ. Έπαιξε δανεικός στον Αστέρα Μαγούλας και πέρσι ως ελεύθερος στον Φωστήρα, το καλοκαίρι πήγε στον ΠΑΣ. Μηδέν συμμετοχές μέχρι χθες.

Ο 26χρονος Απόστολος Σκόνδρας, αδερφός του παίκτη του ΠΑΟΚ, είναι 2η χρονιά στα Γιάννενα, πέρσι ήταν θεατής, φέτος έχει πάρει συμμετοχές, ως αλλαγή.

Ο 22χρονος Μιχάλης Αυγενικού, αποκτήθηκε απο τον Διαγόρα Ρόδου, είναι 3η σεζόν στα Γιάννενα κι έχει όλο κι όλο 18 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εκ των οποίων οι μισές στην ενδεκάδα.

Ο 21χρονος Αντώνης Ηλιάδης, αποκτήθηκε το καλοκαίρι από το Μακροχώρι. Η χθεσινή ήταν η πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα Γιάννενα!

Αυτοί όλοι οι παίκτες, παίζουν στα Γιάννενα με έναν μισθό…